Wkodk

Hvordan man får et job som en bank teller

En karriere som en bank teller kan være spændende. Som en, vil du møde mange forskellige mennesker, og lære en række nye færdigheder, siger Du har arbejdet i en bank altid ser godt ud på et CV! Pas på, men det er ikke en opgave for alle!

Steps

Hvordan man får et job som en bank teller. Spørg dig selv, hvorfor du ønsker at være en bank teller?
Hvordan man får et job som en bank teller. Spørg dig selv, hvorfor du ønsker at være en bank teller?
 1. 1
  Spørg dig selv, hvorfor du ønsker at være en bank teller? Er du i det for løn? Ofte i mange tilfælde bank stemmetællere skal gøre en masse arbejde og har en stor del af ansvaret, men bliver ikke betalt meget. Hvis du nyder at arbejde med offentligheden og ønsker at møde nye mennesker, kan dette være det rigtige job for dig!
 2. 2
  Beslut hvilken type bank, du gerne vil arbejde på: en lille, hjemby bank, en national (ligesom Bank of Europe) eller en regional bank (har mange grene, men kun inden for et par stater). Indse, at regionale og nationale banker opererer på samme måde i stil mens hjemby banker er mere intime.
 3. 3
  Før du kan anvende, vil bankerne ønsker og forventer du at opfylde visse kvalifikationer. De forventer, at du har god kredit, ingen, straffeattest, flere henvisninger, der kender dig, beskæftigelse, de kan kontrollere på (hvis ikke andet, for at se, hvor længe du har arbejdet der) og nogle basale computerfærdigheder (såsom at bruge Windows XP). For de fleste Teller job, bør du have mindst et års erfaring i at levere kundeservice og håndtering og balancering kontanter. Salget er et stort plus.
 4. 4
  Begynde at søge efter bank job! Du kan tjekke din lokale avis for teller stillinger, men også overveje at gå til websteder for forskellige banker, der opererer i din by. Næsten alle af dem har karriere sektioner, der vil give dig oplysninger om, hvad grene er leje, og hvad forventningerne er til jobbene. Hvis du ikke har nogen erfaring med at arbejde i en bank, vil du højst sandsynligt ønsker at søge job, der enten er mærket som "Teller" eller "Teller 1" (entry level teller).
 5. 5
  Følg anvisningerne for at anvende: enten anvende online eller send dit CV til banken. Huske på, hvis du sender et CV, de vil sandsynligvis have en ansøgning for dig at gennemføre og vil ønske alle dine oplysninger (adresserne på de sidste syv år eller mere, uddannelse, beskæftigelse, kvalifikationer, priser, referencer, SSN, DL / State ID #), og der kan også være spørgsmål som "Hvorfor vil du arbejde for ________ Bank?"
 6. 6
  Vent til en samtale, men husk på at processen er generelt langsom. HR arbejder ofte på begrænsede dage, og medmindre de er i akut behov, kan tage deres tid luge gennem ansøgere.
 7. 7
  Hvis du får et interview, så sørg for du ankommer flere minutter tidligt (mindst 10), og du ser så professionelt som muligt. Bær et jakkesæt, fordi ligegyldigt hvor lille din holdning er, vil bankerne forventer, at du pynte med niere og altid ser professionel. For damer, betyder det pantie slange, lys makeup, pænt gjort hår, bukser / nederdel jakkesæt og en blazer. For mænd, jakkesæt / blazer / skræddersyede bukser og et slips.
 8. 8
  Du vil blive bedt om flere spørgsmål om din kundeservice erfaring, og hvordan du ville håndtere kunder (hint: banker forventer en stor kysse op, selv om kunden er forkert), hvordan du ville håndtere kontanter offages og hvordan du balance dine penge, og forventer mange spørgsmål om salg. Din leder vil sandsynligvis bede dig om at sælge dem noget som "overbevise mig at købe denne pen." De vil have dig til at være derude skubbe produkter.
 9. 9
  Efter din samtale, sende en tak note. Dette vil sætte dig en del fra de andre kandidater, og lad dem vide, at du sætter pris på deres tid. Når du forlader interviewet, altid tak hvem interviewede dig og ryste deres hånd.
 10. 10
  Hvis du får jobbet, tillykke! Men hvis ikke, så prøv hårdere næste gang og bare huske, hver bank er en anden pasform for hver person.

Tips

 • Må ikke gå ind med den tankegang, at du får en cool og trendy job: det er hårdt arbejde. Forvente at arbejde masser af fredage og mandage, fordi det er de travleste dage i banksektoren.
 • Banker tilbyder store fordele, såsom medicinsk, dental og vision samt mange betalte ferie, ferie efter et år og personlige dage. Disse omfatter ofte deltidsansatte også, men tjek med HR først. Alle medarbejdere skal have fri lønkonti og lignende diskonterede bankprodukter.

Advarsler

 • Hvis du ikke kan lide salg, er dette ikke jobbet for dig. Dit job vil bestå af mere salg end noget andet, bankkasserere ofte arbejder hårdere end personlige bankfolk, når det kommer til at afbalancere en bred vifte af opgaver.
 • Banker er ikke så glamourøst som det ser ud. Det er en masse arbejde, kan kunderne være meget oprørende, og du vil blive forventes at opfylde og overgå salgsmål på daglig basis.
 • Pas på at arbejde i banker inde købmandsforretninger. De har ofte har åbent hele weekenden, senere timer end de fleste traditionelle banker, har høj personaleomsætning og er ofte åbne på de fleste helligdage (herunder føderale dem som 4 juli og Thanksgiving-noget traditionelle banker får slukket). Vær forberedt på at arbejde hårdt!