Wkodk

Hvordan man beregner kvadratmeter

Kvadratmeter refererer til det samlede areal et objekt fylder, eller, hvis du måler åbne rum, det samlede areal vedlagt. For eksempel kan du måle arealet af en fodboldbane i kvadratmeter, eller måle fodaftryk en øvelse maskine i kvadratmeter, og derefter sammenligne det med dit soveværelse s grundplan, også i kvadratmeter, for at se, om maskinen vil passe ind i dit værelse. Den grundlæggende formel til beregning kvadratmeter er længde gange bredde.

Steps

Hvordan man beregner kvadratmeter. Måle længden og bredden af det område eller objekt, du beregne kvadratmeter for.
Hvordan man beregner kvadratmeter. Måle længden og bredden af det område eller objekt, du beregne kvadratmeter for.

Beregning kvadratmeter

 1. 1
  Måle længden og bredden af det område eller objekt, du beregne kvadratmeter for. Foretag dine målinger i meter, hvis muligt.
 2. 2
  Konverter målingerne til meter, hvis en eller anden grund du ikke var i stand til at gøre de oprindelige målinger i meter. Dette gør den næste beregning lettere.
  • Opdele målinger i centimeter med 100 for at få meter. Derfor, hvis genstand eller område, du måles, er 75 centimeter lang, det er 75/100 =.75 meter.
  • Multiplicer målinger i inches med 0,0254 for at konvertere dem til meter. Derfor, hvis dit objekt eller et område er 12 inches lang, der er 12 * 0,0254 = 0,3048 meter.
  • Multiplicer målinger i fødder ved 0,3048 til at konvertere til meter. Hvis du målte noget 2 meter lang, den måler 2 * 0,3048 = 0,6096 meter.
  • Multiplicer eventuelle målinger i yards med 0,9144 for at konvertere dem til meter. Så hvis det objekt, du målte var 1/2 (0,5) yards lang, ville den måle 0,5 * 0,9144 = 0,4572 meter lang.
  • Sørg for at du konverterer længde og bredde målinger meter. Hvis du forsøger at regne område med målinger i mere end én måleenhed, vil dine beregninger være ukorrekt.
 3. 3
  Multiplicer objektets (eller områdets) længde gange dets bredde. Resultatet er dens størrelse, eller det areal, den dækker, i kvadratmeter.
  • Kvadratmeter kan også blive omtalt som meters kvadreret eller skrives som m ^ 2..
  • Hvis du målte et felt, der var 100 meter med 75 meter, dens areal er 100 * 75 = 7.500 meter kvadreret.
 4. 4
  Færdig.

Tips

 • Hvis din beregning for Squared meter er væsentligt mindre end 1 kvadratmeter, kan det være lettere at håndtere med det resultat i centimeter i stedet. 1 kvadratmeter = 10.000 centimeter potens. At konvertere fra kvadratmeter tilbage til kvadratcentimeter, formere din måling ved 10.000. Så hvis din Resultatet var 0,0051 meter kvadreret, det samme område målt i kvadratcentimeter er 0,0051 * 10.000 = 51 centimeter potens. Centimeter squared er undertiden skrevet som cm ^ 2.
 • Den nærmeste imperial målingen til metriske måleren er en gård. 1 meter er lig med cirka 1,09 meter, og 1 kvadratmeter er lig med cirka 1,19 kvadrat værfter.
 • Kvadratmeter er den passende foranstaltning for 2-dimensionelle rum: længde gange bredde. Hvis du er ligesom at tage højde for højde som godt, skal du måle ikke bare længde og bredde, men højden, også. Konverter målingerne til meter, hvis det er nødvendigt, derefter multiplicere længde * bredde * højde. Det deraf følgende tal er i GOER meter, og repræsenterer volumen, eller et mål for 3-dimensionelle rum. 1 kubik meter er omtrent lig med 1,3 GOER yards.

Ting du behøver

 • Lineal eller målebånd
 • Lommeregner