Wkodk

Hvordan laver thermite

Thermite er et materiale, der anvendes i svejsning til at smelte metaller sammen. Det brænder på omkring 2200 ° C og kan smelte gennem de fleste metaller. Ekstrem forsigtighed skal træffes, når de foretager thermite. Rydde hele området for brændbart eller brændbart materiale og sørg for, at du ikke vil gå glip af, hvad der er nedenunder thermite, du er i for en pokkers af en tur!

Steps

Hvordan laver thermite. Vælg dit websted omhyggeligt.
Hvordan laver thermite. Vælg dit websted omhyggeligt.

Tager sikkerhedsforanstaltninger

 1. 1
  Vælg dit websted omhyggeligt. Sørg for at der ikke er noget, der kan brænde inden fire meters radius af reaktionen. Kontroller, at metaller med lave smeltepunkter, såsom bly, tin, cadmium eller zink, ikke i nærheden af ​​din fire meter radius.
 2. 2
  Bær en svejsning maske for helt at beskytte, men solbriller i det mindste. Ud over at være ekstremt varmt udsender thermite UV-stråling, som kan skade øjnene, hvis ikke behandlet ordentligt.
 3. 3
  Bær solide handsker og dækker din krop. Som en forholdsregel, iklæde fuldt din krop og sørg for du er iført tykke handsker.

Gøre thermite

 1. 1
  Opnå fint pulveriseret jernoxid (rust), aluminiumspulver, og en tynd strimmel af magnesium. Jernoxid og aluminium vil reagere til dannelse af termit, mens magnesium vil tjene som tændingen materiale.
  • Du kan finde aluminiumspulver i en maling butik, en Etch-a-Sketch, eller du kan købe det på internettet.
  • Hvis du ikke ønsker at bruge magnesium strips til at antænde de materialer, kan du også bruge en kombination af kaliumpermanganat og glycerin, kan begge fås i butikkerne og online.
 2. 2
  Bland jernoxid og aluminiumspulver sammen i en 8: 3 vægtforhold. Bemærk, at da aluminium er så let, vil det vise sig, at det handler om en 50-50 mix efter volumen.
 3. For eksempel, hvis du har 10 gram jernoxid og 10 gram aluminium tage 8 gram jernoxid og 3 gram aluminiumspulver og bland dem sammen indtil fuldt indarbejdet.
3
Hæld blandingen i en stærk beholder, såsom en støbejern beholder eller ler urtepotte. Bemærk at hvis du antænde thermite, vil det smelte gennem støbejern.
4
Indsæt og lys magnesium bånd og det vil brænde ud i et par sekunder. Hvis du bruger kaliumpermanganat og glycerin, sat i tre dele af glycerin først, og derefter røre i den ene del kaliumpermanganat. Hvis det ikke lyser, er det bedst at bruge en magnesium strip.

Tips

 • Undgå at antænde thermite om offentlig ejendom eller på gader, fortove eller andre veje. Brænde et hul gennem overfladen kan få dig i problemer, og forårsage problemer for andre, også.
 • Overveje at sætte en støbeform under thermite at fange den resulterende smeltet jern.
 • Antænde Magnesium sikringen kan være svært, så prøv at bruge en Propan fakkel.

Advarsler

 • Forsøg ikke at slukke en thermite reaktion med vand. Når du har valgt dit websted omhyggeligt er det sikrest at lade det brænde. Ellers brug rigelige mængder af tørt sand. En termitreaktion reaktion er irreversibel, når den starter.
 • Belysning thermite på en isblok er stærkt frarådes, da det kan forårsage en farlig eksplosion.
 • Hæld ikke et ekstra beløb på thermite på en thermite ild eller på de varme reaktionsprodukter.
 • Brug kun en meget stærk beholder, og ikke holde det, mens det brænder.
 • Det er en farlig aktivitet. Thermite brænder ved en utrolig høj temperatur og kan forårsage forbrændinger. Også det er ulovligt i nogle regioner.
 • Hold en brandslukker (at sætte ud sekundære brande; sætte en metal brand er næsten umuligt), og førstehjælpskasse handy og bære passende sikkerhedsudstyr (beskyttelsesbriller, brandsikker forklæde, kraftige handsker).
 • Kig ikke ind i flammen direkte bruge svejsere briller.
 • Sørg for at din magnesium bånd er lang nok for dig at komme ud af vejen i tide.
 • Forsøg ikke at slibe op metallerne til pulver selv. Købe dem i krukker fra en kemisk virksomhed.