Wkodk

Hvordan laver en elektromagnet

Magnetiske felter produceres, når alle elektronerne i en metalgenstand roterer i samme retning, enten som et naturligt fænomen, i et kunstigt skabt magnet, eller når de induceres til at gøre dette af et elektromagnetisk felt. Denne artikel vil forklare de nødvendige skridt til at producere et elektromagnetisk felt omkring en stålstang, hvilket skaber en elektromagnet, ved hjælp af simple ting, som du kan finde rundt i dit hjem eller købe på hardware butik.

Steps

Hvordan laver en elektromagnet. Strip isolering fra enderne af tråden.
Hvordan laver en elektromagnet. Strip isolering fra enderne af tråden.

Lav en simpel elektromagnet

 1. 1
  magnet forsyninger. For at gøre en elektromagnet, er en elektrisk strøm løber gennem et stykke metal, der skaber et magnetfelt. For at gøre en simpel elektromagnet, så får du brug for en kilde til elektricitet, en dirigent og metal. Kig rundt i huset eller tjek hardware butik for at få følgende leveringer:
  • En stor jernsøm
  • 3 meter tynd kobbertråd
  • En D-celle batteri
  • Små magnetiske genstande, ligesom papirclips eller stifter
  • Wire strippere
  • Afdækningstape
  • Lille skål lavet af plastic eller træ
 2. 2
  Strip isolering fra enderne af tråden. For at ledning til effektivt at lede elektricitet, skal dens ender være frataget deres beskyttende isolering. De afisolerede ender vil blive viklet omkring de to ender af batteriet. Brug Afisoleringstænger til at fjerne et par centimeter af isolering fra hver ende af kobbertråd.
 3. 3
  Opsæt dine leverancer i en lille skål lavet af plastic eller træ. Det er en god ide at indeholde den energi, du arbejder med i en skål, der ikke vil lede elektricitet.
 4. 4
  Wrap neglen. Tag fat i wiren omkring 8 inches fra enden. Placer det på spidsen af ​​neglen og pak det omkring neglen. Lav en anden wrap støder op til den første, og det bør berøre den første wrap, men ikke overlappe det. Fortsæt indpakning neglen, indtil du har dækket det hele vejen til spidsen.
  • Det er vigtigt at vikle neglen med tråden altid kører i samme retning, således at elektricitet kan flyde i én retning. Hvis du ruller tråd i forskellige retninger, vil el flyde i forskellige retninger, og du vil ikke skabe et magnetisk felt.
 5. 5
  Slut ledningsender til batteriet. Wrap den udsatte ende af den ene side af wiren omkring metaldel af batteriet på den positive side. Wrap den anden udsatte ende til den negative side af batteriet. Læg et lille stykke tape over det indpakket ledning på begge sider for at holde det på plads.
  • Den side af det batteri, du fastgøre ledning til vil bestemme polariteten af ​​det magnetiske felt, du opretter. Skifte ledningerne vil også skifte polerne. Uanset hvad, vil neglen bliver magnetiseret.
  • Når du sætter den anden tråd ende, vil batteriet begynde at gennemføre elektricitet gennem wire spole med det samme. Neglen vil vokse varmt, så vær omhyggelig med ikke at brænde dig selv.
 6. 6
  Test magneten. Når ledningerne er monteret på batteriet og elektriciteten begynder strømmende, vil neglen bliver magnetiseret. Test det ved at placere den mod en papirclips eller en anden lille stykke metal. Hvis neglen opfanger metalgenstand, er magneten arbejder.
  • Når du er færdig med at bruge magnet, afmontere trådender fra batteriet.

Tilføj en kontakt

 1. 1
  Skær to stykker tråd. I stedet for at bruge bare en stykke ledning, skal du bruge to stykker: man skal være omkring 6 inches lang, den anden omkring 2 meter. Fratage alle fire ledningsender tilbage omkring 1 tomme.
 2. 2
  Opsæt dine leverancer i en lille skål lavet af plastic eller træ. Det er en god ide at indeholde den energi, du arbejder med i en skål, der ikke vil lede elektricitet.
 3. 3
  Wrap neglen med længere stykke ledning. Begyndende omkring 8 inches fra slutningen af ​​wiren, søm wrap fra hovedet til enden med stramme bredbånd, touch, men ikke overlapper hinanden. Fortsæt indpakning indtil hele neglen er dækket.
 4. 4
  Fastgør ledning til batteriet. Sæt den ene ende af den ledning viklet omkring neglen til den positive ende af batteriet. Sæt den ene ende af de mindre stykke tråd omkring den anden side af dejen.
 5. 5
  Fastgør den mekaniske switch. Du kan bruge en almindelig mekanisk switch eller en kniv for at foretage denne elektromagnet, både købes i isenkræmmere. Hvis du ikke ønsker at købe en switch, lave din egen ved at følge disse anvisninger:
  • Få en lille blok af træ, to tegnestifter og en papirclips.
  • Tack enden af ​​kobbertråd viklet omkring neglen til træklods ved at vikle det rundt metaldel en tegnestift og skubbe den ind i træet.
  • Wrap ende af den korte ledning fører fra batteriet omkring den anden halse. Brug halsbarmen at fastgøre papirclips til træet omkring 1/4 tomme fra den første klæbeevne.
 6. 6
  Brug kontakten. For at gøre den elektriske strøm, tænde for kontakten. Hvis du bruger en hjemmelavet switch, skub papirclips mod den første tack, indtil det rører tack. Dette vil fuldende kredsløbet og forårsage strømmen flyde. For at slukke strømmen, dreje papirclips væk fra den første vinkel.

Forøg magnet magt

 1. 1
  Brug en strømforsyning i stedet for et enkelt batteri. Power packs holder længere og skabe et stærkere elektrisk strøm end en enkelt batteri. De er tilgængelige på isenkræmmere og batteri butikker.
 2. 2
  Brug et større stykke metal. I stedet for at bruge et søm, så prøv med en længere metalstang. Vær sikker på at bruge den med en kraft tilbage for at skabe en stærkere magnet.
 3. 3
  Foretag flere ombrydes omkring metal. Jo flere spoler du opretter, jo stærkere elektrisk strøm. Tilføjelse af en ny spole er som at tilføje en anden magnet. Få mere tråd og gøre så mange wraps som du kan for at skabe en meget kraftig magnet.

Tips

 • Husk, mere wire betyder mere magt.
 • Hvis magneten ikke virker, se om der er nogen shorts i dit kredsløb, den eneste måde dette projekt virker er, at der skal være en form for strøm, som løber gennem objekterne.

Advarsler

 • Må ikke nogensinde forsøge at indsætte ledning ind et stik. Dette vil føre til elektricitet, hvilket gør det til en høj spænding, hvilket betyder, et chok.
 • Dette kræver lav spænding elektricitet. Brug aldrig højspændingselektricitet, kan det electrocute dig.
 • Efterlad ikke ledninger forbundet til batteriet for længe, ​​fordi du vil kortslutte det ud.
 • Altid gøre sløjfer. Uden sløjfer har du ingen modstand, forårsager batteriet til at varme op for meget. Vær meget forsigtig!!

Ting du behøver

 • En lanterne batteri eller en D-celle lommelygte batteri
 • En skrue eller et søm
 • Kobbertråd
 • Afisoleringstang
 • Elektrisk isolerbånd af vinyl eller malertape
 • Mekanisk kontakt