Wkodk

Hvordan kommer ind i en Ivy League skole

Tusindvis af studerende over hele verden drømmer om at blive optaget på en Ivy League eller på lignende elite institution, som mange anser for at være højdepunktet af kollegiale uddannelse. Opnå dette er blevet mere og mere vanskelig på grund af et hastigt voksende ansøger pool, men du kan helt sikkert øge dine odds for at komme ind i én. Her er en rute, der vil forbedre dine chancer med Ivy Leagues, og hvis ikke andet, hjælpe med at gøre de fleste af dine high-school år og forberede dig for en fremragende college uddannelse et andet sted.

Steps

Hvordan kommer ind i en Ivy League skole. Har en fremragende GPA.
Hvordan kommer ind i en Ivy League skole. Har en fremragende GPA.

Første del: lykkes i gymnasiet

 1. 1
  Udfordr dig selv. Opsøge de mest krævende og strenge muligheder på din skole, især i akademiske arena. Det er ofte at foretrække at gøre godt i et udfordrende program end at være exceptionel i en gennemsnitlig én. Hvis din skole tilbyder avancerede kurser, især dem, der kollegium kredit tilbydes, vil en Ivy League skole forventer, at du har taget dem.
  • Skoler kan ikke faktor vanskelige lærere i deres beslutning. De kan kun gå ud din udskrift. Kig efter klasser, der vil blive anerkendt som svært, men helst uden alt for vanskelige grading.
  • Det er mest nyttigt at træffe vanskelige klasser og arbejde hårdt i fag, du forventer at fortsætte i college, fordi de også vil gøre gode karakterer der lettere.
 2. 2
  Start tidligt. Tilstræbe at være et godt afrundet achiever. En slacker, der beslutter sig for at begynde at gøre gode karakterer i slutningen af ​​high school vil sandsynligvis ikke blive optaget. Du skal have en konsekvent historie om høj skolemæssige præstation.
  • Der er nogle gange undtagelser gymnasier elsker også at se en forbedring. Hvis dine problemer var på grund af omstændigheder uden for din kontrol, kan du vedhæfte et supplement til din ansøgning om, hvad de var, og hvordan det lykkedes på trods af dem.
 3. 3
  Har en fremragende GPA. At have en GPA i top 10% af din klasse er afgørende, og at blive rangeret blandt de øverste få studerende dramatisk klogere dine chancer. Husk du anvender til institutioner, hvor mange af de andre sagsøgere valedictorians på deres skole.
 4. 4
  Har gode standardiserede test scores. Dette er en kritisk del af din samlede ansøgning, fordi det er et område, hvor du er på lige fod med alle andre. Sigt for at nå mindst et 700 (ud af en mulig 800) punkter på hvert afsnit af SAT (og på individuel SAT II-test) eller en kombination af 30 om ACT for en rimelig chance for at blive optaget. Bringe disse scoringer op til 750 + på hver SAT sektionen eller en 33 + komposit ACT, vil give dig solide scores der ikke behøver at være forbedret.
  • Må ikke gentage testen mere end tre gange. Ifølge Chuck Hughes, en tidligere højtstående indlæggelser officer på Harvard, vil optagelse panelet bemærke dette og dine gentagne forsøg på at få en høj score, kan komme ud som alt for fokuseret på scores. Få godt, før du tager det.
  • Tag en test-præparat klasse eller få et par bøger og praksis. Hastighed og præcision på disse tests er en unik færdighed, der skal læres. Begynde at forberede tidligt og holde på det flittigt, indtil du kan løse problemerne uden megen tænkning.
 5. 5
  Bliv involveret i fritidsaktiviteter. Ivy Leagues ønsker at se et godt afrundet ansøger, der ikke låse sig væk i fire år for at få gode karakterer. Deltag et sportshold (selvom det er bare en intramurale hold), medlem af en klub eller to og blive involveret med teatret afdelingen.
 6. 6
  Frivillige. Tænk på et nationalt eller internationalt plan; ikke bare begrænser dig selv til mulighederne i din hjemby. At tilbringe en sommer hjælpe rejse midler til at bygge en skole i Peru vil betyde mere for dem end at skaffe midler til din lokale kirke.
 7. 7
  Bly i de områder, hvor du Excel. Kig efter muligheder for at tage på ekstra anerkendelse og ansvar som leder. Dette kan variere fra at blive klasse president for cheerleading kaptajn, eller endda en officer for en klub, du deltager i. Tag dit job som leder alvorligt, fordi de erfaringer, du lærer i denne rolle kan være de oplevelser, som adskiller dig fra mængden, når du skrive dit essay eller få interviewet.

Del to: mester ansøgningsprocessen

 1. 1
  Forskerskoler. Ikke alle Ivy League skoler tilbyder den samme oplevelse. Find ud af, om forskningen muligheder, placering, det sociale liv,,, klima og fødevarer tjenester er ting, du ville nyde i fire år.
 2. 2
  Besøg campus. Tal med professorer og nuværende studerende. Få en fornemmelse af, hvad dit liv ville være ligesom. Prøv også at se om du kan tilbringe en weekend der. Flere gymnasier tilbyde denne mulighed.
 3. 3
  Forskning finansiel støtte muligheder. Ivy League skoler er notorisk dyre, og de tilbyder ikke nogen atletisk, fortjeneste eller regionale stipendier. Du skal udfylde det gratis program for Federal Student Aid (fafsa) til at modtage støtte.
 4. 4
  Få lærer anbefalinger. Opsøge lærere, der kender dig godt, har en positiv udtalelse fra du (forhåbentlig de alle gør!), Og synes villige til at skrive en stor anbefaling på dine vegne. Nogle vil sætte pris på hvis du kan gøre deres arbejde nemmere med en diskussion eller et par noter til start point på hvad jeg skal sige om dig.
 5. 5
  Polere din ansøgning. Hvad mange ansøgere ikke indser er, at høje karakterer og prøveresultater ikke vil garantere optagelse. De blot "få dig igennem" den første runde af afvisninger. Efter dette, vil undersøge, hvilken slags person du er. Dette sker gennem én eller flere essays, lærer og rådgiver henstillinger, samtale og nogle gange en peer anbefaling.
  • Begynde ansøgningsprocessen tidligt, så du vil have tilstrækkelig tid til at revidere noget, hvis det er nødvendigt. Spørg voksne bekendt med prestigefyldte universiteter 'kultur (din skole rådgiver, for eksempel) for at få råd om, hvad slags ting fra din oplevelse for at skrive om, og hvordan de bedst præsenterer dem til skolen. Dette kan hjælpe med interviews også.
 6. 6
  Forbered dit interview. Interviews kan være sammen med nogen fra indlæggelser kontor universitet eller en alumni, og spænder fra relativt nonchalant til spørgende prøvelser. Klæd respektfuldt, være forventningsfulde spørgsmål din intervieweren kan spørge, men frem for alt bare være dig selv - eller en subtilt mere moden udgave!
  • Find nogen at give dig praksis interviews. Selv hvis de ikke er bekendt med processen, vil de hjælpe dig med at holde afslappet og artikulere. Hvis din samtale ikke går godt, så fortvivl ikke. Interviews er sjældent tegn på, om du vil blive godkendt eller ej.
 7. 7
  Læn dig tilbage og vente på resultaterne. De fleste Ivy League beslutninger ankommer i begyndelsen af ​​april, eller kan kontrolleres online den første i måneden. Enkelte skoler vil sende "sandsynlige breve" til deres mere ønskeligt udsigter 1-2 måneder tidligere for uformelt underrette dem om deres godkendelse.

Del tre: hvad man skal gøre efter at blive accepteret eller afvist

 1. 1
  Lad ikke dine karakterer til markant glide. Studerende kan være faldet af skoler for drastisk faldende kvaliteter. Enhver form for anholdelse i denne periode, vil ofte resultere i en accept bliver taget væk så godt.
 2. 2
  Overveje andre muligheder for en vent-liste beslutning. Hvis du har været venteliste, er dine chancer for at blive accepteret fra listen Vent er helt slanke. Gå videre til din næste valg.
 3. 3
  Prøv at overføre til en vedbend. Hvis du gør fremragende arbejde på et andet niveau skole, kan du prøve at overføre til en Ivy efter et år eller to. Du kan ikke modtage kredit mod eksamen for arbejdet på den anden skole. Du vil sandsynligvis være i stand til at springe gentage introduktionskurser, men du kan stadig nødt til at tage fire år kurser, hvilket betyder polstring tingene ud med mere avancerede kurser eller kurser, du er interesseret i uden for din store. Din uddannelse er fra den skole, hvor du er færdig, ikke hvor du begynder.
  • Nogle statslige gymnasier garanterer overførsel optagelse til community-universitetsstuderende opfylder graderkvalitet der. Det kan spare dig et bundt, og endda lade dig komme ind til en prestigefyldt State College - ikke helt den efeu, men tæt - hvilket kan nægte at indrømme dig direkte.
 4. 4
  Kig på graduate skole programmer for ivys. Ved at gøre fremragende arbejde på en bacheloruddannelse og udføre meget godt på den relevante indlæggelser eksamen (f.eks GRE, LSAT), kan du være i stand til at blive optaget på en Ivy League graduate-program. Ud over at give gode muligheder for stipendium, tilbyder mange af disse programmer muligheder for modregning undervisning og andre udgifter via undervisning eller forskning assistent positioner.
  • En prestigefyldt graduate skole kan gøre meget mere for at øge indtægterne i en højtlønnet profession end en prestigefyldt bacheloruddannelse. For Grad skoler, der fokuserer stærkt på karakterer, måske en lidt mindre prestigefyldte bacheloruddannelse med generøse grading faktisk forbedre dine chancer for optagelse over mere amorfe prestige og de gode karakterer, du bliver nødt til at klo efter med hårdere konkurrence.

Tips

 • Studerende fra "sjældne" geografiske steder i USA generelt er mere tilbøjelige til at blive optaget. Wyoming og Mississippi er eksempler. På bagsiden, overrepræsenterede dem fra områder som det sydlige Californien, New England, eller midt-atlantiske region vil stå stærkere konkurrence.
 • Et par af verdens bedste universiteter, ligesom Massachusetts Institute of Technology, deler gavmildt deres programmer med verden via internettet gennem "Open Courseware Alliance". Prøv en video klasse for at få en fornemmelse for Ivy League-niveau kurser, forberede bedre karakterer eller endda til at lære på egen hånd.
 • At være toppen af ​​din klasse er almindelige ved Harvard, men at være toppen af ​​din klasse på trods af en fysisk eller psykisk handicap, kan sætte dig ud.
 • Hvis du deltager i en skole, hvor IB (International Baccalaureate) tilbydes, så prøv at opgradere med IB diplom (alle klasse), eller så mange IB Certifikater (single klasser) som muligt. At have IB Diploma øger dine chancer for at få accepteret på disse selektive skoler.
 • The Ivy Leagues har dybe lommer til at tilbyde generøs finansiel støtte. Alle de Ivy League skoler har "need-blind" indlæggelse og "full-brug" finansielle bistandspolitik. De definerer også "behov" bredere end deres mindre velhavende jævnaldrende. Hvis din familie indkomst er mindre end 55980€ du måske ikke blive opkrævet nogen undervisning på flere af efeu. Det ville være for de mest trængende (Pell Grant støtteberettigede) studerende på Harvard, Yale, Princeton, Dartmouth, Cornell eller Columbia. Så hvis du ikke er velhavende, behøver se til Ivy League sammen med statslige gymnasier, som du kvalificerer (eller måske flytte til kvalificere) til in-state satser. De kan være meget billigere end noget prestigefyldte private gymnasier med lignende ansigt undervisning satser.
  • Før du foretager dit endelige beslutning, se, hvad slags finansiel støtte en skole ville give. Det kunne muligvis være en kombination af tilskud (gratis rabatter eller endda stipendier), lån og beskæftigelse i lyset af dig og dine forældres økonomi. Se på, hvordan det kan sikres fra år til år.
 • Med en "krog" er ofte et skub i retning af accept. Må ikke skrive noget for anstrengt eller pralende, men ikke skjule det.
 • Selvom gymnasier siger, at de ikke mener race, det er ikke sandt. Race kan spille en meget vigtig del af indlæggelser afgørelsen. Stort set alle gymnasier ønsker at være mere forskelligartet. Afrikanske europæere accepteres i stort set alle gymnasier (herunder efeu) ved blot at udføre en 650 eller højere på hvert afsnit af SAT. Ovenstående gælder generelt for latinamerikanere. Bemærk, at ovenstående ikke gælder for asiater, som ikke betragtes som en underrepræsenterede minoritetsgruppe, som de fleste skoler. Dette blev taget fra en Princeton Review bog.
 • Nogle kategorier af ansøgere er ofte givet præference. Blandt dem er arv, rekrutterede atleter og underrepræsenterede minoriteter (Urms). At have en forælder eller slægtning, som er berømt, eller har lavet en multi-million-dollar donation til din kommende skole hjælper også. Faktisk falder næsten halvdelen af ​​de studerende på Ivy League skoler i en af ​​de ovennævnte grupper.
  • Arv i almindelighed defineres der som ansøgere, der har haft den ene eller begge forældre, der er alumni af den pågældende institution. Nogle skoler vil udvide denne definition til også at omfatte børnebørn så godt. Du kan finde ud af, hvad en bestemt skole anser en arv ved at kalde indlæggelser afdeling og spørge.
  • Rekrutterede atleter er ofte dem dygtige i "niche" sportsgrene som lacrosse, besætning eller squash. Lacrosse er den 2. største holdsport (roster nummer / hold) i Division I og efeu udmærke sig i det (Princeton og Cornell kombineres til i alt 9 NCAA Championship vinder - 6 i Princeton s var i de sidste 20 år). Disse studerende har den ekstra trykket af en fuld kursus belastning og tunge engagement i en sport.
 • Husk, der er ingen garantier i indlæggelser og få i økonomisk støtte. Meget er overladt til tilfældighederne, og omkostningerne af ansøgninger er ubetydelig i ordningen ting. Anvend på mange skoler, du tror, ​​du måske lyst til at deltage.
 • Bare vær dig selv i dit cv og i alle auditions du måske gøre. På denne måde den ansvarlige person kan se, hvem du virkelig er, og sørg for, at dette er den rigtige college for dig.
 • Mange studerende finder også succes med at bruge ved hjælp af en specialiseret indlæggelser rådgiver. De har ofte vil hjælpe brainstorme essay ideer med dig, se over din essay, hjælpe dig med at opbygge et CV og hjælpe dig på andre områder, du måske har brug for hjælp i.
 • Skolerne ser at fylde deres skoler med en række studerende fra forskellige samfundslag. Overveje at få din bachelorstuderendes i noget fra den slagne vej, da de fleste skoler ikke ligeglad med, hvad din bachelorstuderendes grad er i, men forskellighed - og kvaliteter - er nøglen. Også prøve nogle mere obskure aktiviteter eller velgørenhedsarbejde på siden.
 • Kunder og arbejdsgivere ofte ligeglad, hvad du ved, så giv dig selv muligheder ved at lære og få gode karakterer i kurser for noget praktisk sammen med noget quirky. Overvej en dobbelt store.
 • Hvis du er blevet afvist, har du forhåbentlig anvendes på andre skoler (hvoraf de fleste vil tilbyde en perfekt god uddannelse). Husk, at en afvisning fra en Ivy betyder ikke du er en mindre person, som helst måde. Indlæggelser på dette niveau er en craps skyde, med en smule af smidt i. Studerende, der kan have været accepteret i de foregående år kan afvises i år (og omvendt). Undersøgelser har vist, at studerende optaget efeu, der deltog i andre skoler var lige så succes i livet som deres Ivy kolleger, det samme gælder for dem med de kvalifikationer til at deltage i en Ivy, der lige er sket for at blive afvist. Fortsætte med at gøre dit bedste, og din indsats vil blive belønnet på andre måder.

Advarsler

 • Må ikke lyve eller misvisende dig selv i din ansøgning. Det kan komme tilbage for at hjemsøge dig.
 • Overveje omkostningerne ved at deltage i et Ivy League skole, som kan være mere end 37320€ om året og stigende. Lad dem ikke afskrække dig fra at anvende, selv hvis din familie ikke har den slags penge til overs. Du kan få gavmild finansiel støtte. Men hvis du ikke vil være at få meget, eller det vil i høj grad være lån, er du nødt til at beslutte, om eller ikke har en fra denne institution vil virkelig hjælpe fremme din karriere meget mere end at deltage en anden skole, der måske ikke være så dyrt. En fuld stipendium eller beskedne undervisning sats og leveomkostninger på en "god" skole kan gøre mere mening end 74630€ eller 149.260€ af gæld fra en "stor" skole. Beregn betalingerne, og overveje, om du ville være i stand til komfortabelt at gøre dem med en gennemsnitlig eller lidt over gennemsnittet entry-level løn i den karriere, du har forberedt.
  • Husk, du måske har brug for en kandidatgrad for en anden 74630€ eller 149.260€, mens renterne er påløbet på den oprindelige lånebeløb for din bachelor beløb, og en lav, men stadig dyrt levestandard i en storby.
 • Under lærere eller familiemedlemmer rette eller kritik dit essay er OK; have dem til at skrive det for dig - eller købe en præ-skrevet essay online - er det ikke. Gymnasier har midler til at søge efter præ-skrevet essays og indlæggelser personale kan skelnes mellem essays skrevet af teenagere - omend meget begavede dem - og voksne.
 • Læs alt du kan om Ivy League skoler fra mindre partiske kilder, så du har et klart billede af, hvorvidt en Ivy League skole vil passe til dine behov.
 • Hvis du sandsynligvis vil være afhængig af økonomisk støtte, er det uklogt at anvende Early afgørelse. Dette er typisk en bindende aftale, der pålægger sagsøgeren at deltage hvis de accepteres, og hvis din hjælpepakke er utilstrækkelig, kan du stå tilbage i en meget stram stedet. Selvom du får lov til at bakke ud af din beslutning, hvis du ikke har penge nok, gælder kun ED, hvis du er sikker på du har både de legitimationsoplysninger og finansielle aktiver til at deltage i din kommende skole. (Bemærk: I de seneste år har Ivy League begyndte at bevæge sig væk fra bindende tidlige beslutninger, men sørg for at tjekke med indlæggelser afdeling på netop din skole af interesse, før du anvender, hvis finanser er en bekymring).
 • Nogle Ivy League skoler er blevet kendt for at forårsage usunde niveauer af pres på studerende. Nogle er endda kendt for hyppige selvmord.
 • Sørg gå til en Ivy League skole er, hvad du virkelig ønsker. Alt for mange går simpelthen fordi de eller deres nidkære forældre er simpelthen sultne efter prestige. Denne holdning er forpligtet til at føre til ulykkelighed.
 • Skifte skoler og tage pauser kan være dyrt og spilde tid, så sørg for at du vil gå, før du går. Hvis du er utilfreds, så prøv at holde det, indtil din semester er færdig, måske med færre eller lettere klasser