Wkodk

Hvordan bliver populær ved hjælp af gode kommunikationsevner

Det er lettere at blive populær, når du har gode kommunikationsevner. Du kan forbinde med mennesker, du føler en forbindelse med dem.

Steps

Hvordan bliver populær ved hjælp af gode kommunikationsevner. Det er fantastisk at have venner.
Hvordan bliver populær ved hjælp af gode kommunikationsevner. Det er fantastisk at have venner.
 1. 1
  Opret et mål. Det er fantastisk at have venner. Hvis at blive populær er dit mål, du behøver at vide, hvordan du vil få at vide, at du er populære. Er det, når alle dine kolleger kommer til at kende dit navn? Eller vil du anser dig selv populære, når forbipasserende bølge på dig?
 2. 2
  Forstå de metoder af succesfulde mennesker. Når du har dit mål klart i dit sind, gå til at kontrollere hvem der er populær i det pågældende område, og hvad de laver. Disse mennesker tager skridt, at de ikke-så-populære fyre ikke tager. Eksempel: En leder er kendt for sin gode kommunikation med klienter. Hvordan gør han det? Han gør alle hans præsentationer meget enkel. Han er klar med hans forslag og tilbringer tid på at forstå kundens reelle behov. Disse er et par ting, han gør, som de fleste af de andre ledere ikke gør.
 3. 3
  Modellere en succes sti. Når du begynder at lægge mærke til de ting, som succesfulde mennesker gør, skal du følge det. Må ikke efterligne deres vej, men blande det ind i din egen personlighed.
 4. 4
  Opsøge feedback. Holde en fane på ting, du gør, og hvordan det påvirker dig selv og andre omkring dig. Hvis du ikke er tryg ved at gøre noget, så prøv at gøre det på en anden måde. Bed om feedback fra folk du stoler på. En forsigtig: få rådgivning, men være din egen dommer
 5. 5
  Afstå fra at gøre noget, der gør du føler at du manipulerer nogen.
 6. 6
  Er ligeglad med hvad andre mennesker tænker livet er meget mere stressende, hvis du kun overveje din egen mening. hvis du kommer i en akavet situation, hvor nogen ringer til dig på noget joke om.

Tips

 • Folk er som spejle. Hvis du kan lide dig selv, vil andre lide dig også. Så udvikler selvværd.
 • Fleksibilitet er den bedste måde at blive populære. Udvikle denne kvalitet.
 • Ved at være tryg ved dig selv, gør du andre på lethed. Det er en gensidig udveksling.

Advarsler

 • Det ville være katastrofalt at afhænge af andres godkendelse for alt. Vær forsigtig, når du ønsker at behage andre.
 • Forstå dine motiver for, hvorfor du ønsker at blive populær. De fleste mennesker, der ønsker popularitet forventer følelsesmæssig tilfredsstillelse fra folk anerkender dem, men det er et røgslør af dybere indre temaer inden for en selv.
 • Hvad er godt og korrekt ting at gøre i en given situation, kan ikke altid være populært. Sådanne beslutninger / handlinger vil tage lang tid at øge dem popularitet som omstændighederne forme op.