Wkodk

Hvordan bliver man certificeret begivenhed planner

Worldwide, den særlige begivenheder industrien er værd en anslået 375€ mia.kr. med overskud fortsætter med at stige. Hvis du er lige ved at opgradere fra college og endnu ikke har besluttet sig for en karriere, eller du er træt af din stillesiddende 9 til 5 job og har brug for en linje af arbejdet, hvor du kan interagere med mennesker snarere end blot et tastatur, så er du måske ønsker at blive certificeret begivenhed planner. Disse godt betalt og meget efterspurgte fagfolk planlægge sociale arrangementer for hoteller, virksomheder, forlystelsesparker, krydstogtskibe og non-profit organisationer.

At blive certificeret som en begivenhed planner kræver en vis kreativitet fra din side, da der ikke er nogen Statewide eller nationalt anerkendt certificering programmer i Europa. Men med personligt initiativ og forudgående planlægning, kan du blive en certificeret begivenhed planner ved at følge disse trin.

Steps

Hvordan bliver man certificeret begivenhed planner. Beslut hvilken slags begivenhed planner, du gerne vil blive.
Hvordan bliver man certificeret begivenhed planner. Beslut hvilken slags begivenhed planner, du gerne vil blive.
 1. 1
  Beslut hvilken slags begivenhed planner, du gerne vil blive. Tænk over, om du ønsker at være kendt som en generalist event planner (du er villig til at hjælpe folk planlægger enhver form for begivenhed), eller om du hellere vil specialisere sig i bestemte typer hændelser (såsom bryllup receptioner, høj klasse firmaarrangementer, sportsbegivenheder osv.). Sidstnævnte valg giver dig mulighed for at udvikle en særlig ekspertise på et område, mens generalist tilgang vil gøre det muligt for dig at vælge på tværs af en bredere vifte af begivenheder. Der er fordele og ulemper ved begge metoder, du bør overveje - for eksempel betyder generalist arbejde, du vil have en bred vifte af arrangementer til rådighed for eventuel booking af dine tjenester, men du vil ikke nødvendigvis være i stand til at skelne dig selv som værende unikt; henviser til, at specialist arbejde ville gøre det muligt for dig at blive berømt for visse typer af begivenheder, men medmindre du er parat til at rejse på tværs af landet, eller du bor i en storby, kan det begrænse mulighederne for dine tjenester er reserveret.
  • Deltag messer hvor du kan få feedback fra professionelle på fordele og ulemper i branchen.
  • De typer af hændelser omfatter bryllupper, modeshows, corporate sponsorering events, diplomatiske begivenheder, celebrity fester,, fundraisers, åbninger og Open Days, sportsbegivenheder (f.eks racerbiler og heste, fodbold, tennis, osv.), erhvervslivet og produktlanceringer, rejse indkvartering, fødselsdage, jubilæer og fester af mennesker og virksomheder, mindehøjtideligheder, offentlige sponsorerede arrangementer osv. Det forventes også, at du vil være i stand til at organisere nogen form for møde.
 2. 2
  Lær mere om begivenheden planlægning, før du investerer tid og penge i uddannelse. Sørg for at du ved præcis, hvad der er involveret i denne meget specialiserede branche.
  • Forskning erhverv til at identificere en certificeret begivenhed planner s job opgaver. Disse opgaver omfatter lokalisering sites til arrangementer, der arbejder med cateringvirksomheder, entertainere og dekoratører, skaber lister over deltagere, designe invitationer, tilsyn udsendelser, administrerende teknologi og gøre særlige indkvartering for gæster, når det er nødvendigt.
  • Du forventes at gøre alle de forsknings-og fodarbejde for dine kunder. Evnen til at bruge teknologi og netværk til dette formål er det vigtigt, mens du kan sætte spørgsmålstegn ved din klient til nogle af de oplysninger, der ofte vil klienten ikke kender og ikke har tid til at fylde dig ind på, hvad der er væsentligt din pligt alligevel.
  • Du vil blive forventes at designe og tema arrangementer fra start til slut. Nogle kunder vil være mere hands-on på dette område end andre, men design aspekt stadig falder holdent inde i dine forpligtelser. Hold en samling af ideer fra starten af ​​din begivenhed planlægning karriere, så du altid har løsninger til at foreslå og trække på.
  • En del af processen med at planlægge events udvikler dit forslag for begivenheden, selv før du vinder kontrakten. Vær opmærksom på at dette er tidskrævende (kræver tanke, oprettelse af indhold, fotografier, design ideer, etc.), og du kan ikke engang vinde jobbet. Det er tilrådeligt at udvikle et gebyr for dette arbejde, eller du har måske dine ideer "lånt" med intet tjent ind igen.
  • Der vil altid være flere ting at tage sig af end nogen liste nogensinde kan beskrive helt. Være klar til noget, og alt for at blive smidt på dig, og være klar til at have konstant kontakt med mennesker, selvom du tror, ​​du har allerede sorteret ting!
 3. 3
  Vurdere dine egne evner. Det er meget vigtigt at være ærlig, når de vurderer dine egne evner, fordi det er en anstrengende og krævende rolle. Du bliver nødt til at være glad for at interagere og netværk med folk hele tiden, selv på ulige timer. Stil dig selv følgende spørgsmål for at hjælpe med at bestemme din egnethed til rollen:
  • Er du kreativ, velorganiseret og meget detalje-orienteret? At være organiseret er endnu vigtigere end at være kreativ, fordi du er ansvarlig for en smidig afvikling af alt, mens du altid kan ringe på andre mennesker for den kreative input.
  • Er du i stand til at tænke på tværs og uden for boksen?
  • Har du lyst til at arbejde som en del af et team? Er du også tålmodig og i stand til klart at formidle, hvad der forventes af alle i teamet?
  • Har du den fysiske udholdenhed til at arbejde mange timer på dine fødder i en tempofyldt indstilling? Dette er ikke et 9 til 5 job, så du bliver nødt til at arbejde i tider, at andre mennesker ville overveje "nedetid", såsom i weekenden.
  • Kan du håndtere pres, specielt presset af ændringer i sidste øjeblik og hurtige rettelser, når tingene går galt?
  • Er du fortrolig med at arbejde med teknologi (for eksempel audio set-ups, og computerbrug, osv.)? Hvis ikke, hvordan du agter at børste op denne færdighed?
  • Har du gode købmandskab, herunder evnen til at forhandle, overtale, og modtage og give feedback?
  • Vigtigst er det, er du godt arbejdsmiljø med folk fra alle samfundslag? Fremragende folk færdigheder er afgørende i dette erhverv.
 4. 4
  Få relevant hands-on erfaring. Dette hjælper dig med at forbedre dine folk færdigheder, en afgørende del af en begivenhed planner job. Det vil også være den bedste måde at gøre en beslutning om, hvorvidt dette er arbejde, du elsker at gøre. Det er klogt at forsøge arbejdet i begivenheden planlægning i mindst et par måneder, før man overvejer formel uddannelse, selv hvis du bare søge erhvervserfaring.
  • Arbejde som assistent på et hotel eller for en restauratøren eller søge job shadowing muligheder med en professionel planner. Få at vide, hvad det er at arbejde bag kulisserne på begivenheder, som du en dag håber at planlægge.
  • Frivillige til at planlægge fundraising arrangementer med lokale grupper.
 5. 5
  Fortsætte formel uddannelse. Selvom uddannelse ikke er nødvendig for at blive en begivenhed planner, er det en god idé, fordi det vil sikre, at du har et godt kendskab til at begynde med og kan vise dine kunders certifikater, feedback, referencer etc. Der er flere måder at få en formel uddannelse, fra at få en grad Lærling. Hvad du gør, vil afhænge af de midler, du har til rådighed og tilgængeligheden af ​​træningsmuligheder i dit område. De følgende muligheder er åbne for dig:
  • Lærling med en professionel event planner: Lærling i en supportmedarbejdere rolle med en professionel event planner og arbejde din vej op ad virksomhedens rangstige.
  • Fuldfører formel uddannelse gennem et kollegium, erhvervsskole eller online program: Undersøgelse hospitality management, public relations eller hotel administration på en erhvervsskole eller universitet. Deltag informationsmøder for at finde ud af mere om et kursus, der interesserer dig.
  • Online undersøgelse: Gennemfør et særligt program kun beregnet til begivenhed planlæggere. Find disse programmer på sådanne hjemmesider som Meeting Professionals International. (Følg uddannelses link for at se en liste af college og universitet programmer, der kan hjælpe dig med at blive certificeret.) Der er også forskellige webinars online, så du kan studere online.
 6. 6
  Boost dine legitimationsoplysninger før der ansøges om faglig certificering. Få den slags hands-on erfaring, som vil hjælpe dig med at lande et job eller starte din egen begivenhed planlægning virksomhed.
  • Byg en af ​​relevant erfaring, som du kan vise til potentielle arbejdsgivere og faglige sammenslutninger, der tilbyder certificering. Hold optegnelser over alle hændelser, du hjalp med at planlægge, såsom fotografier og professionelle referencer fra kunder og leverandører der attesterer din troværdighed og ekspertise.
 7. 7
  Ansøg om certificering med velrenommerede begivenhed planlægning foreninger. Kontakt de forskellige brancheorganisationer i forbindelse med begivenheden planlægning industri, såsom Meeting Professionals International (MPI), Den Internationale Special Events Society (ISES), konventionen Industry Council (CIC), eller Society of regeringens Meeting Professionals om bistand. Overvej medlemskab af en relevant brancheorganisation samt, fordelen af ​​at tilhøre brancheorganisationer er det faktum, at du vil møde mange kontakter og finde jobmuligheder gennem netværk og ressourcer kun tilgængelige for medlemmer. Hvis du er eller har været elev på en anerkendt begivenhed planlægning selvfølgelig spørge om eventuelle medlemskab rabatter, da medlemskaber kan være pebret, når du først starter ud.
  • Bemærk forskellen mellem "certificering" og "certifikat". Selv om det er muligt at få et certifikat i begivenhed planlægning fra træning, er det ikke muligt at få certificering fra en skole. Forskellen er dette: et certifikat er det papir, du får af en skole ved afslutningen af ​​et program er relevant for området for begivenheden planlægning. En certificering, på den anden side, er en professionel betegnelse givet af en brancheforening, og det vil kun opnås, efter at du har en dokumenteret track record af erhvervserfaring og har bestået organisationens tests. Hvert program varierer i grad af faglig erfaring, der kræves, så du bliver nødt til at kontakte de organisationer individuelt for at finde ud af, om du opfylder kravene, hvis ikke, fortsætte arbejdet, indtil du opfylder kravene, da certificeringen vil helt sikkert forbedre dit ry inden branchen.
  • De mest anerkendte certificeringer er dem, der tilbydes af Certified Special Event Professional (CSEP), der tilbydes af ISES, Certified Meeting Professional (CIC) og Certified Meeting Planner (MPI).
  • Hvis du søger at være meget specifik i den type begivenhed planlægning, du laver, søge efter specifikke erhvervsorganisationer, såsom Sammenslutningen af ​​Brude Consultants og bryllupper Smukke Worldwide, hvis du planlægger at være alene et bryllup planner. De specifikke organisationer er sandsynligvis vil være af mere hjælp, når du skræddersy dit arrangement planlægning tjenester snævert.
 8. 8
  Overvej, hvordan du ønsker at komme i gang. Det er vigtigt at træffe en beslutning om, hvorvidt du er parat til at starte din egen virksomhed eller rådgivning, eller om du gerne vil starte ud med at arbejde for en anden. I sidstnævnte tilfælde, vil du få gavn af en andens erfaring og bookede kunder, men du vil ikke få betalt så meget, og det vil tage længere tid for dig at etablere dit eget navn. På den anden side kan starte fra bunden være hårdt arbejde og kræver fonde, business ekspertise, og en masse vilje, hvis dette er din foretrukne indstilling, kan du læse om at starte små virksomheder og de typer af strategier til at bruge, samt de faldgruber at undgå.
  • Vær opmærksom på at nogle markeder allerede er mættet med begivenhed planlæggere. Gør din forskning i god tid for at oprette din egen virksomhed eller rådgivning. Må ikke glemme det faktum, at du stadig kan tilbyde noget, der er bedre og mere entydigt end den eksisterende crowd selv i et mættet marked, men hvad du tilbyder skal være ekstraordinært, og du bliver nødt til at være meget fast besluttet og konsekvent.

Tips

 • Det kan være meget nyttigt at være tosproget, såsom at have spansk og engelsk. Hvis du planlægger for diplomatiske begivenheder, endnu flere sprog er et stor fordel.
 • Erfaring med catering er meget nyttigt og meget overføres til begivenheden planlægning.
 • Få hjælp til at vælge en legitim formel begivenhed planlægning studiet. Check med Meeting Professionals International før indskrive i enhver formelt program. De kan fortælle dig, om programmet giver den form for undervisning og uddannelse, du bliver nødt til at blive certificeret.
 • Den amerikanske Bureau of Labor Statistics (BLS) har foreslået, at planlæggere med grader og certificering vil gøre det bedre end dem uden erhvervskompetencegivende legitimationsoplysninger. BLS fandt, at medianen årsløn for begivenhed og møde planlæggere var i 2008 33030€ med dem, der bliver betalt mest lever i områder med store koncentrationer af erhvervslivet og det offentlige, såsom New York og District of Columbia og Maryland.

Advarsler

 • Vær meget forsigtig med online-certifikater. Nogle af dem kan være noget mere end en "certifikat mill", undervise dig lidt, og belønne dig med et certifikat, der har ringe eller ingen stående i begivenheden planlægning verden. Må din forskning på forhånd at kontrollere ægtheden og omdømme online undersøgelse.
 • Lær tidligt hvordan man har back-up planer. Under Planer B og C vil spare dig fra en masse forlegenhed og frustration, når tingene uundgåeligt ikke går efter planen. Brug "tænker på stedet" færdigheder regelmæssigt.
 • Dette er ikke et 9 til 5 job, du har brug for at være meget fleksibel, og til rådighed for hverdage, weeknights og weekender. Det kan være svært, hvis du hæve en ung familie eller ikke kan lide at være oppe sent.

Ting du behøver

 • Passende uddannelse og kvalifikationer
 • Nystartede virksomheder midler, hvis køre din egen begivenhed planlægning virksomhed