Wkodk

Hvordan bliver en Disney Channel skuespiller / sanger

Mens du ser Disney Channel, behøver du nogensinde spekulerer på, hvorfor du ikke Selena Gomez eller Miley Cyrus? Tror du at du er lige så talentfulde, hvis ikke mere? Nå det er tid til at vise folk!

Steps

Hvordan bliver en Disney Channel skuespiller / sanger. Sørg for at have støtte.
Hvordan bliver en Disney Channel skuespiller / sanger. Sørg for at have støtte.
 1. 1
  Øv en masse. Praksis er meget vigtigt for at komme ind i denne karriere! Du behøver ikke at tilslutte sig en milliard spiller, men måske en eller to. Noget nyttigt er at læse linjer ud af en film! For eksempel lader du audition til den del af Mitchie på Camp Rock. Watch Camp Rock og tænk så en del i filmen, hvor Mitchie gør rigtig godt handler i, og hvor hun har mere end én linje. Gentag sine replikker på den måde, hun gjorde det. Gør dette foran et spejl, så du kan se dit ansigtsudtryk, det virkelig hjælper!
 2. 2
  Sørg for at have støtte. Sørg for at din familie og endda dine venner støtter dig 100% på dette. Du vil få brug for en masse støtte for at komme ind i denne forretning. Hvis dine forældre ikke vil have dig til at gøre dette, så sæt dig ned med dem og fortælle dem, at dette er din drøm, og de bør ikke stoppe dig fra at nå din drøm. Stå op og vise dem, hvor god du handler og / eller synge. Sørg for at du har en masse selvtillid også!
 3. 3
  Kig efter auditions. Har du fået nok praksis? Godt! Nu er det tid til at finde auditions og måske endda en agent. Du behøver ikke at have en agent, men agenter er virkelig nyttige, når det gælder om at finde audition. Google Disney Channel auditions og se, hvad der kommer op. Se på, hvad du skal gøre for at komme ind i audition. Du vil sandsynligvis brug for en CV eller portefølje og en 8x10 foto af dig selv og derefter sende det til virksomheden og se om de kan få dig en audition. Prøv at gå til lokale auditions nogle auditions flytte rundt til forskellige stater og lande, men de fleste af dem er i visse stater! Altid se på de lokale auditions først, før du flyver et par stater over!
 4. 4
  Pas på dig selv og forblive raske. Du behøver ikke at se perfekt og være yderst attraktiv. Nogle roller i film kan bede dig om at se en bestemt måde, og hvis du virkelig ønsker at få denne rolle, der bør være den eneste gang du ændrer dit look. Du behøver ikke at se perfekt, men du er nødt til at se præsentabel. Bær rent tøj og tage vare på dig selv. Du behøver ikke at ligne en kopi af Jessica Alba eller Brad Pitt.
 5. 5
  Gå til auditions. Hold audition for nogen vis eller film, som du er interesseret i. De ikke skal bare komme og finde dig hele tiden. Du er nødt til at have en passion for at handle / synger. Hvis du vil have det bare for berømmelse, chancer er du ikke kommer til at få ind i virksomheden.
 6. 6
  Tro på dig selv. At have tro på dig selv er den store nøgle til at blive en succesfuld sanger eller noget.

Tips

 • Når du bliver interviewet, altid smile og være super høflig. Men vær dig selv også!
 • Arbejd hårdt og aldrig give op.
 • Opbyg din selvtillid.
 • Se præsentabel ved auditions. Sørg for ikke at bære tøj, som du bare ville hænge rundt i. Kig professionel.
 • Tænk stort og gå efter det, du mener i. Det er ligegyldigt, hvad en anden siger, at hvis din dårlige på det eller hvorfor gør du det, fordi bedre eller ikke deres ikke den bedste sanger i verden. Der er nogen andre i verden, der kommer til at sige det samme til dem, hvad de sagde til dig, så gå efter det, du tror på, og gøre det så stor som du ønsker det.
 • Øvelse gør mester... men ingen er perfekt, så ikke overpractice. Nogle gange er den bedste arbejde du gør, er det mest spontane.
 • Gå til en fungerende eller synger skole
 • Være parat til at vente i lang tid på auditions. Medbring en klapstol, en bog at læse, solcreme, og et par snacks.
 • Tag dansetimer.

Advarsler

 • Vær forberedt på at blive afvist. Når audition chancerne er du ikke vil gøre det, men det betyder ikke, du skal give op. Hold på udkig efter flere auditions.
 • Hvis du får nervøse prøve dit bedste for ikke at vise det.
 • Agenter skal ikke bede dig om penge. De gør deres penge ved at få dig job. Hvis de forsøger at debitere dig lige op foran, kunne det være et fupnummer, være forsigtig.