Wkodk

Hvordan at være klog

Mange mennesker ønsker at blive set på som smart. Også være på så på, da kreative og snu med din situation, og hvis du ikke er naturligt en der slår folk så klog, kan du lære nogle fagter og små tricks ser og handle den del! Her er et par tips om at være dygtig, og en hurtig tænker.

Steps

Hvordan at være klog. Læs op på de seneste begivenheder og lokale happenings.
Hvordan at være klog. Læs op på de seneste begivenheder og lokale happenings.
 1. 1
  Læs op på de seneste begivenheder og lokale happenings. Dette vil hjælpe dig reagere vittigere og mere smart.
 2. 2
  Studere mere. Hvis du ønsker at blive vist klog derefter studere almen viden ting. Så mens du ser quiz viser dig kan affyre svar hurtigt! Folk omkring dig vil synes, du er klog. Også, aldrig falde i den fælde at stoppe din læring læring er en livslang aktivitet, der holder dig klog.
 3. 3
  Rette din kropsholdning. Dette omfatter opretning ryggen, skubbe skuldrene tilbage og løft dit hoved op. Du vil fremstå mere selvsikker, og det er vigtigt for folk at respektere dig.
 4. 4
  Tal med folk, der er dygtige og stille ekstra spørgsmål. Jo mere nysgerrige du er om verden omkring dig, jo mere vil du lære og jo mere du vil vide. Folk, der stiller mange indsigtsfulde spørgsmål synes smart!
 5. 5
  Husk tingene godt. Hukommelse tilbagekaldelse er en vigtig del af at være klog. Hvis din hukommelse har brug for en brush up, gøre nogle hukommelse forbedring øvelser.
 6. 6
  Deltage i noget nyt og næ. Udfordre dig selv ved at gøre ting, som er vanskelige og kræver, at du til at tænke anderledes.
 7. 7
  Sound sikker på dine kommentarer og svar. Folk vil sandsynligvis ikke spørgsmålstegn dig.
 8. 8
  Vær opmærksom på dine naturlige bevægelser. Prøv at få dårlige vaner og underlige fagter ud af dit system. Ligne din tankegang, men alligevel komfortable hele tiden.

Tips

 • Når du børster tænder om morgenen, så prøv at tælle hvor mange penselstrøg, du gør. Dette vil vække din hjerne.
 • Do revision hver morgen, da dette er en start på en frisk dag.
 • Hvis du ikke kan lide at studere, og derefter lave et spil af det. Giv dig selv revision spørgsmål at teste dig selv for at se, om du har lært noget. Hvis ikke, holde studere! Få en anden til at læse revisionen spørgsmål, når du er sikker på dig selv. Den person stiller spørgsmålet vil blive imponeret, og tror du er klog (især hvis der er hårde spørgsmål om videnskab, filosofi, Ancient History osv).
 • Spil denne undersøgelse / revision test spil foran en gruppe. Forudsat ingen andre kender svarene, vil du synes meget smart.
 • Lav en tidsplan at vejlede dig i revisioner eller anmeldelser for tests.

Advarsler

 • Tror ikke du er bedre end nogen for at kende alle svarene eller nogen kan gå ud af deres måde at studere hårdere og derefter tjene dig på dit eget spil.
 • Ser ikke for alle svarene på dine spørgsmål online. Nogle gange er artikler online har falske svar. Vær forsigtig!