Wkodk

Hvordan at være en god præfekt

At blive en præfekt er en fantastisk måde at afslutte tid på din skole, og er en massiv fordel for dig i fremtiden. Forskning viser, at mange succesfulde forretningsfolk holdt lederansvar, mens de var i skole, og skole præfekt ser flot ud på nogens cv. Så hvis du var en af ​​de heldige, tillykke!

Steps

Hvordan at være en god præfekt. Støtte yngre elever.
Hvordan at være en god præfekt. Støtte yngre elever.
 1. 1
  Vedligeholde. Præfekter har fordele lærerne, at de yngre børn ser op til dem, og så holder de regler, er en meget nemmere opgave for præfekter, end det er for lærerne.
 2. 2
  Hjælpe personalet. Præfekt er en af ​​de øverste roller en studerende kan have på en skole. Du arbejder nu med lærerne for at skabe et bedre sted at lære, og en moden, hjælpsom præfekt er sikker på at have tillid til.
 3. 3
  Støtte yngre elever. Den viden, der er præfekter villige til at hjælpe, vil være meget betryggende at nyere elever, og de vil regne med dig til at leve op til deres forventninger som en person, der kan hjælpe dem.
 4. 4
  Være imødekommende. Den og præfekt vil vinde mest respekt. Tilbyder hjælp til dem, der måske har brug for det er bedre end at vente at blive spurgt, og oftere end ikke dine tilbud vil blive taget op anerkendende.
 5. 5
  Være involveret. Præfekterne får en masse ansvar i form af at organisere og køre arrangementer for forældre og elever på skolen. Det rejser din præfekten profil og imponerer lærerstaben og også sætter dig i god stedet for fremtiden. Gymnasier og arbejdsgivere er ivrige efter at se eksempler på mennesker, der har været involveret i frivilligt skoleaktiviteter.
 6. 6
  Øv gode kommunikationsevner. Det centrale er at være imødekommende, hvad enten det er at elever, forældre eller besøgende. Ovenstående trin kræver kommunikation skal være klar og.
  • En selvsikker præfekt undertiden nødt til at være noget, du lære at blive. Møde med andre præfekter, lærere, besøgende og forældre kan hjælpe med at opbygge din tillid indenfor skole. Observere, hvordan de reagerer på dig, og ændre dine kommunikationsevner tilsvarende for at blive den bedste præfekten du kan være.
 7. 7
  Nyd det! Mange nye studerende er meget påvirkelige, og møde en selvsikker, hjælpsom præfekten kan være noget, de vil huske, når de ansøger til stillingen i de kommende år.

Tips

 • Tal med andre præfekter i lokale skoler for at se, hvad de gør, og hvis du kan lære af dem. Søg efter andre præfekter hjælp steder såsom chefen præfekter organisationen på

Advarsler

 • Hvis en afgift eller rolle, som tildeles til dig er for meget eller ikke praktisk, det er meget bedre at tale om det med dit hoved af året end blot ikke din pligt.
 • Vide, hvornår at stoppe hjælpe. Hvis der er et problem, du ikke sikker på, om du skal løse, så spørg en lærer.
 • Husk at være lige så venlige at dine medmennesker præfekter. Du er alle arbejder hen imod at hjælpe den samme skole og de studerende inden for det, og med god kommunikation mellem præfekter dit job kan gøres meget nemmere.
 • Hvis du bliver set at bryde eller ikke håndhæve reglerne, vil du ikke være at sende det rigtige budskab, og er i fare for at miste din præfekt status. Sørg for, at selvom du ikke håndhæve reglerne, er du lovlydige af dem.
 • Må ikke bruge det som en mulighed for at skræmme andre studerende og ikke være en bølle. At være en præfekt gør ikke at være en bølle retfærdiggøres. En præfekt kan rapporteres til skolen, ligesom en bølle kan, og enhver præfekt, der misbruger deres status vil sandsynligvis blive fjernet fra teamet samt straffes som en almindelig elev ville være.