Wkodk

Hvordan at være en god personlig assistent

Denne artikel beskriver de evner og egenskaber, der skal udvikles til at være en god personlig assistent. Brug denne artikel som en checkliste til at fremhæve områder, der kræver udvikling.

Den bedste corporate Personal Assistant positioner kommandoen en god løn, men at komme til toppen af ​​PA erhverv kræver en række færdigheder og kompetencer. Professionalisme og fortrolighed er varemærker tilhørende en god personlig assistent. Øverste ende PA rekrutteringsbureauer forventer PA at være organiseret, effektiv og selvmotiverende, og IT kultiveret..

Steps

Hvordan at være en god personlig assistent. Udvikle gode samarbejdsevner - Et godt PA unflappable under pres.
Hvordan at være en god personlig assistent. Udvikle gode samarbejdsevner - Et godt PA unflappable under pres.
 1. 1
  Udvikle gode samarbejdsevner - Et godt PA unflappable under pres. De er rolige og i stand til at tænke på deres fødder. Evnen til at arbejde godt sammen med andre, især vanskelige personligheder er vigtigt som øverste niveau PA arbejde med administrerende direktører i meget tryk miljøer.
 2. 2
  Udvikle gode kommunikationsevner - De er de første kontaktpunkt for kunder og klienter, derfor pa behov for at være god verbal kommunikatorer, med en behagelig, men professionel måde. Evnen til at påvirke folk er også vigtigt, da PA behov for at forhandle med andre for tid og ressourcer. Gode ​​skriftlige kommunikationsevner er nødvendige, fordi PA ofte reagere på meddelelser om chefens vegne, og nogle gange skriver rapporter og resuméer.
 3. 3
  Udvikle gode it-færdigheder - en god corporate personlig assistent forventes at have følgende it-færdigheder: Microsoft Word (Advanced), Microsoft Excel (Intermediate), Microsoft PowerPoint (Advanced), et godt praktisk kendskab til en e-pakke som Microsoft Outlook, Lotus noter eller Eudora. Det er gavnligt at have en god forståelse af en database software som Microsoft Access, og nogle kendskab til Microsoft Project.
 4. 4
  Udvikle gode internet færdigheder - Pa s bør også være internet kyndige, da de kan være forpligtet til at gøre forskning eller udføre opgaver, som kræver et godt kendskab til internettet miljø. Et godt kendskab til e-handel er et konkret plus. En forståelse af internet markedsføring og søgemaskine adfærd vil give PA at tilføje værdi til deres rolle og give den bedst mulige hjælp til deres chef.
 5. 5
  Udvikle en interesse i embedet teknologi - I dagens teknologisk avancerede samfund, er det vigtigt, at pa os få en god forståelse af ny teknologi. PA bør holde sig ajour med de nyeste kontor gadgets og teknologi som de forventes at vide, hvordan du løser kontoret fotokopimaskine og forstå funktionerne på chefens Blackberry. En god PA vil anbefale ændringer i embedet teknologi til at forbedre effektiviteten. De vil gøre den nødvendige forskning for at forstå, hvordan implementering af ny teknologi vil blive omkostningseffektiv for virksomheden.
 6. 6
  Udvikle de nødvendige færdigheder til at: overvåge chefens mail og svare på deres vegne uddelegere arbejdet chefens vegne forvalte chefens elektroniske dagbog, tage diktat, forberede papirer til møder, bog, håndtere og minut møder organisere og administrere begivenheder; gøre kompliceret rejsearrangementer, forberede komplekse ruter, administrere et budget deltage i arrangementer / møder som chefens repræsentant adfærd internet forskning, forberede præsentationer, skrive korrespondance, rapporter, nyhedsbreve og resuméer, opdatering intranet og hjemmesider, opretholde effektive kontor arkiveringssystemer; hurtigt og præcist typen dokumenter, kilde tilbehør kontorartikler, styre projekter, overvåge personale.