Wkodk

Hvordan at undgå at blive straffet med dårlige karakterer

Det første problem var din rapport kort, og det andet var din undskyldning, når dine forældre fandt ud af. Ikke flere undskyldninger som dette.

Steps

Hvordan at undgå at blive straffet med dårlige karakterer. Forbedre de kvaliteter, du har.
Hvordan at undgå at blive straffet med dårlige karakterer. Forbedre de kvaliteter, du har.
 1. 1
  Forbedre de kvaliteter, du har. Begynd at skrive alt ned i klassen og aldrig plads ud. Do og redo dit hjemmearbejde, og hvis du får rastløs, tænk på en scene, hvor dine forældre er jordforbindelse dig, og du græder på gulvet med et "F" rapport kortet.
 2. 2
  Hvis du absolut ikke kan undgå at tjene forfærdelige kvaliteter, vise dem lige før du går i seng. Lad som om at få en drink og foregive at "huske" noget. Streg til din rygsæk, og vise dem karaktererne. Må ikke bekymre dig om råben, hvis du har søskende, den forælder ved, de forsøger at sove og ikke kan råbe, hvilket ville forhindre dem i at gå i dvale. Hvis de råber, så fortæl dem, at din søster / s forsøger at sove, og at de ikke bør vække dem. Hvis forældrene stadig råber eller du er enebarn, siger "Undskyld jeg glemte om dette, men jeg har brug for at sove...
 3. 3
  Forældre bør lade sig formilde noget, og når de gør, så fortæl dem, du er ked af det. Konstant at minde dem om, at du skal sove. Når en forælder foredrag dig, nikke dit hoved og ser skuffet. Gør ikke bidsk comebacks! Dette er en af ​​de værste ting, du kan gøre, og hvis du gør det, vil du højst sandsynligt blive jordet. Anyway, når forældrene bliver til "Groundation" del af foredraget, foregive at have til at gå til badeværelset fra at drikke vand / mælk, men bruge et badeværelse, der ikke kræver at tilgås fra et soveværelse. Når du kommer ud, skal det være for sent. Desuden bør forældre vende tilbage til deres arbejde. Snige til dit værelse, men hvis du bliver fanget bare sige "Det er sent, jeg kommer til at sove, godnat..."
 4. 4
  Den næste morgen, forældre har enten glemt eller væsentligt afkølet. De er ikke længere vred vred, og du bør være i stand til at gå videre uden straf, så længe de dårlige karakterer ikke fortsætter. Hvis de stadig jorde dig, vil det sandsynligvis have været en mindre streng straf end hvis de havde straffet dig normalt.
 5. 5
  Hvis du ved, at du kommer til at få en forfærdelig klasse, klager over klassen, før din rapport card / test / whatever afkast. Fortæl dine forældre hvordan klasseværelset temperaturen er frysning, og det er for koldt til at gøre noget i klasseværelset, hvor forfærdeligt læreren er, hvordan ingen er forbi, og hvordan du ikke forstår materialet (dette er en genial undskyldning), selv om du har prøvet virkelig hårdt. Chancerne er dine forældre måske ikke tro, at frysepunktet i klasseværelset påvirker din skolearbejde, men tage en gase på det følgende trin, hvis de ikke gør.
 6. 6
  Det hjælper at fake syg lige foran dine kvaliteter komme. Efter opblødning dine forældre op med dine undskyldninger, vil din faux-sygdom gøre dem føler anderledes om straffe dig. Din faking syge vil også gøre dem tror faktisk, at klasseværelset temperaturen er hundekoldt. Du er syg og har erkendt dine fejl i denne klasse, de vil vise nogle barmhjertighed.
 7. 7
  Du kan også prøve at fortælle dine forældre, hvordan du gør skridt til at forbedre - Make up en skolefritidsordning tutoring klasse, du "sammenføjning". Dette vil føre dine forældre til at tro, at du er ansvarlig og kan tage vare på dig selv for at forbedre uden straf.

Tips

 • Prøv at vise dårlige karakterer til den pænere forælder først.
 • Aldrig minde dem om denne oplevelse, selv at fortælle dem du gør det bedre. Du behøver ikke en aften med lektier og studere.
 • Indstil en alarm til at sikre, at du starter omkring 10-15 minutter før din sengetid. "Men sørg for, at alarmen er tæt på dit hoved, så ingen andre vil høre det, fordi dine forældre vil synes, at du havde planlagt det."
 • Hvis du ikke ønsker en straf derefter arbejde på at få bedre karakterer. Hvis du får en dårlig karakter, forklare, hvad der skete, og med undtagelse af din straf. Hvis dine forældre finder ud af at du løj for dem, kan du miste der tillid. Også du kan ende op med en større straf.
 • Dette kommer ikke til at hjælpe dig, hvis du normalt få en A'er og B'er, og det går ned til ac på din rapport kortet. Der er virkelig ingen måde at komme ud af det bortset fra at forklare dine forældre, hvad der gik galt, og sørg for at prøve hårdere næste gang.
 • Hvis en forælder stiller dig et spørgsmål, som du ikke kan besvare, foregive at tage en stor slurk vand og choker. Når du gendanne, skal den forælder gå videre i deres foredrag. Hvis ikke, besvarer bare dem. Fortælle sandheden er bedre end at lyve. "

Advarsler

 • Du kan irritere dine forældre, hvis du vise dem for sent.
 • Chancerne er du vil stadig være jordet hvis grad / s er virkelig dårlig, fordi karaktererne kan være så slemt, at det kunne blive en hukommelse til forældrene. Hvis du får jordforbindelse, og de er meget gale og ikke ønsker at tale med dig, skriv en oprigtig note til dine forældre sige, hvor ked af det du er.
 • Hvis du undlader at udføre disse trin korrekt, vil du sandsynligvis blive jordet.