Wkodk

Hvordan at skjule ting i dit værelse

Stop de irriterende søskende / forældre / andre snushaner finde dine lækkerier. Især praktisk til at skjule ting i et delt værelse.

Steps

Hvordan at skjule ting i dit værelse. En god hider er kreativ.
Hvordan at skjule ting i dit værelse. En god hider er kreativ.
 1. 1
  En god hider er kreativ. Kig dig omkring dit værelse for kreative skjulesteder. Uskyldige søger ting er som regel bedst. Bemærk, at sok skuffer, bagside garderobeskabe, skotøjsæsker er ganske indlysende for nogen, der er leder. Måske prøv at kigge i en andens plads til ting og tænke over, hvor du ser.
 2. 2
  Sørg for at dine skjulesteder er ikke utroligt kompliceret at komme til. Folk kommer til at stille spørgsmål, hvis, siger en række højlydte dunk kommer fra dit værelse og der er umiddelbart ledsaget af du snige off hver tirsdag eftermiddag. Kreativitet skal have grænser.
 3. 3
  Igen, bare som at være ukompliceret, ikke gør det, så du ikke kan finde den igen. Prøv at gøre det noget du vil huske... måske du kunne skrive det ned, hvis du skulle, men så er der hele skjule stykke papir...
 4. 4
  Anbring ikke noget, du ønsker at skjule i nærheden af genstande, der bruges dynger. Dette er bare dum.

Hiding små genstande

 1. 1
  Rester af barndommen er gode steder at starte. For eksempel-din bedstemor gjort dig en syning kurv, når du var fire? Skjul dine penge derinde! Der er en masse børnebøger i din bogreol? Chuck alle hemmelige noter mellem siderne! Et smykkeskrin, du malede, da du var seks? Skjul små slik eller penge i det! Du kan selv en stor bog og skjule ting derinde! Her er nogle andre gode steder folk måske tror at se, men ville ikke forvente, at du skjule ting der;
  • Vents (bare sørg for ting, vil ikke toast og starte en brand når varmeapparatet går på, være forsigtig med støv).
 2. 2
  Telefoner. Hvis du har en mobiltelefon med en dækning på det, kunne det være et fantastisk sted. Bare sætte noget tynd som penge eller noter i mellem bagsiden af ​​telefonen og dækslet.
  • Inde i dit skrivebord, bag skuffer
 3. 3
  Et andet godt sted for at skjule små ting, er i batterirum, og eller andre ting som. For eksempel har de fleste spil systemer såsom Playstation2 (den tykke en) og Gamecubes steder, der åbner op, og du kan sætte tingene i dem.
 4. 4
  Hvis du vil have dit værelse til at virke normal, kan du skjule hemmelige ting, såsom notater eller breve eller slik steder som inde i en billedramme bag billedet inde i lommen på en gammel jakke i dit skab eller i en lille pose af foder. Eller hvis du har fået en gammel brætspil boks, kan du smide de ting inde og placere dig ting derinde.
 5. 5
  Du kan også bruge din radio. Det virker, hvis du har en, der er sat ind i væggen, men kan også bruges kører batterier. De fleste af disse enten tage et par store batterier, eller mange mindre. Bare tage batteridækslet af, og sætte hvad lille ting du har brug for at skjule sig i der, og luk batteridækslet op igen. Vær forsigtig, hvis du måske nødt til at bruge radioen på batterier. Hvis du ved, hvornår det bliver nødt til at være på batterier, flytte dine ting før brug. Også, hvis det er en hård genstand, kan det forårsage raslende at blive hørt bør radioen skal flyttes. Den kan opstå mistanke. For at teste, sætte objektet i, og luk den op, og derefter ryste radioen lidt. Hvis du hører støj, tage objektet ud og pak det ind i nogle væv eller klud eller noget lignende, og derefter erstatte det i there.Or hvis du havde en gammel en, der er, der ikke fungerer tegne indersiden og placere din ting derinde, og skru derefter igen, men sørg for at du ikke tager af knapperne ellers vil det være indlysende.

Skjule store genstande

 1. 1
  Kig under dit skrivebord, hvis det har en bred bund. Lå på jorden og skubbe den op med dine fødder og du vil se en temmelig rummelig gemmested derinde. Bare sørg for, at hvis du nogensinde flytte det, når dine forældre er der, du sætter ting i et alternativt skjulested forhånd.
 2. 2
  Prøv at skjule ting under din seng. Få en seng nederdel for at holde bunden af ​​din seng skjult forbipasserende.
 3. 3
  Skjule ting på bagsiden af dit skab.
 4. 4
  Et godt sted at skjule noget småt er at få en vandtæt beholder, som findes på ethvert dykkerbutik eller online. Derefter begrave den i dit akvarium forudsat du har en. Ingen ville tænke på at kigge i dit akvarium med alle dine fisk rundt plus der er ingen chance for enhver lugte komme ud for nogen til at opdage.

Tips

 • Det kan lyde som en no-brainer, men IKKE prale om dine skjulte skatte. Hver person, der kender er en ekstra sikkerhedstrussel.
 • Vær sikker på ikke at skjule ting i noget, at nogen kunne bruge eller smide ud (Såsom et væv boks).
 • Sidst men ikke mindst. SØRG for at skjule dine emner på din ejendom! Ikke alene kan du blive anholdt for ulovlig indtrængen eller hærværk, hvis dit skjulested område er offentligt SOME ONE KAN stjæle din STUFF!
 • Sørg uanset hvem du gemmer dine varer fra ikke finder denne webside. Hvis du ved hvordan, kun slette denne side fra din historie. Hvis din hele historien er væk, kan de blive mistænksomme, hvis de bemærker.
 • Mens du kan blive fristet til at skjule tingene i mange forskellige steder (i tilfælde af en plet bliver fundet), at have flere skjulesteder vil også øge sandsynligheden for en af ​​dine emner bliver fundet. Prøv at holde det til omkring 3 steder, med et tilsvarende beløb af uanset hvad du gemmer i hver.
 • Hvis du deler et værelse, så sørg for din værelseskammerat ikke kigge rundt det sted, du har valgt.
 • Du ønsker måske at skabe ting, der ligner noget, der er skjult der, men er det ikke.
 • Der er også kommercielt og hjem gjort værktøjer til rådighed til at hjælpe dig skjule dine værdigenstande. De hjælper med væsentlige camouflere deres indhold. Som eksempler kan nævnes bog pengeskabe, omdirigering pengeskab og stash rør.
 • hvis du har en sofa i dit værelse som mig, kan du skære et lille hul under puden og skjule det der. * Hvis dine skjulesteder er fundet, roligt. Prøv at tænke på en god undskyldning på forhånd. Selvom du stadig får i problemer, vil du være mindre, så hvis dine forældre tror du er blevet ført på vildspor af en person på skolen, bedre naive, end hvis de tror du er djævelen inkarneret. Måske du var dagpleje det for den pågældende person eller nogle sådanne.
 • Skjule tingene i pudevår er normalt ikke så effektiv. Ikke alene kan det nemt findes, men du kan ende op med rande under øjnene fra sovende på dine emner.
 • Hvis din seng er på en boks foråret, kan du glide tynde ting såsom dagbøger mellem madrassen og boksen foråret.
 • En anden mulighed er at sætte det i en kvist. Hvis du har en flisebelagt loft få en lille boks løfte en flise satte æsken op og til den ene side og derefter sænke fliser, bedre, hvis dens i midten af ​​rummet, hvor der ikke høje genstande, du kan stå på er.
 • Hvis du har en rigtig gammel badekåbe eller jakke hængt op i dit skab, kan du stash ting i lommerne.
 • For meget små, tørre ting, tage låget af din lyskontakt, og sætte det i der, så sæt dækslet.
 • Computere gøre store skjulesteder. Nej, jeg mener ikke din favorit "tvivlsom" site, jeg taler om indersiden af ​​din computer. Vær dog forsigtig, åbne din computer kan ugyldiggøre garantien. Hvis du har en ekstra bås til et cd-eller dvd-drev, kan du bruge en kniv til at lirke låget og holde dine varer derinde. Den plastik skal snap højre back i. For større ting, kan du normalt åbne den side af computeren for at få ram på de fleste af delene. Der er masser af plads derinde, så du kan skjule masser af smugleri. En ulempe er, at hvis du skjuler noget stort nok i din computer for at hindre luftstrømmen, kan din maskine overophede, derudover madlavning din skjulte vare (r). Ikke alene er denne farlige, men udførelsen af ​​dit system vil lide så godt. Vær på vagt selv, er computere godt ventileret. Hvis du skjuler noget, der har en stærk duft, kan det blive viftede om hver gang du starter op.

Advarsler

 • Hvis du glemmer, hvor du gemte noget, så nytænke og prøv dit bedste for at huske det. Gå tilbage, hvis du har brug for. Tænker hårdt vil hjælpe. Gå ikke i panik.
 • Også glem ikke at slette din browser historie af denne hjemmeside eller dine forældre kan finde ud af, hvor du skjuler dine ting.
 • Med enhver skjuler ting der er chancen for at blive fanget. Afveje disse konsekvenser og forældrenes reaktioner først. Selvfølgelig, hvis du skjuler kærlighed noter på dit værelse og dine forældre finde dem, kan de ikke være alt for glad. Men overveje, hvordan gal de vil være, hvis de finder cigaretter... så vælg et sted, de ikke ville nogensinde tror at se.