Wkodk

Hvordan at skabe en realistisk fiktion karakter

Realistiske figurer er en af ​​hjørnestenene i god fiktion. Hvis du har problemer med at skabe dem, kan denne artikel hjælpe dig i gang.

Steps

Hvordan at skabe en realistisk fiktion karakter. Opret en grundlæggende profil for din karakter.
Hvordan at skabe en realistisk fiktion karakter. Opret en grundlæggende profil for din karakter.
 1. 1
  Opret en grundlæggende profil for din karakter. Må ikke gå vanvittigt her, nedskrive grundlæggende oplysninger, såsom navn, alder, job / klasse, køn og andre simple tjekliste ét ord ting.
 2. 2
  Opret mål, skatte, og Banes. Alle, du kender, har et mål, en skat, og en bane. Frodo mål er at ødelægge ringen, hans skatte er The Shire og hans venner, hans Bane er ringen. Hold denne meget enkle.
 3. 3
  Baseret på mål, skattejagt og bane skaber baggrunden. Det vil tage tid, så start med at skrive en sætning af hver, i separate stykker, derefter udvikle som du ønsker, og få ideer.
 4. 4
  Opret idiosynkrasier. Disse er ligesom vaner eller tvangshandlinger: nervøs spise, plukke ens næse, fobier, sjove regler om at spise (for eksempel: altid at skulle spise den sidste bid), der citerer bøger konstant, Disse er ting, der vil hjælpe definere din karakter, og gøre ham / hende mere menneskelig.
 5. 5
  Definere, hvad det ville tage at gøre din karakter græde. Gråd er det ultimative udtryk for følelser. Din karakter behøver ikke nødvendigvis at græde, nogensinde. Mindst på ydersiden. Dette hjælper dit publikum have empati for den karakter.
 6. 6
  Afslut konkretiseringen af figurens fejl. Er din karakter hade en af ​​de andre tegn, så meget, at han ikke vil være i samme rum? Har din karakter har en tendens til rummet ud, mens kampene skyldes noget spændende, der sker i hans venstre? Mangler er det sidste, den vigtigste egenskab for realistiske karakterer, da de markerer karakter som noget mere end blot en " Mary Sue '.
 7. 7
  Få at vide din karakter rigtig godt. Prøv at lade din karakter sidder foran dig, og have en samtale med dem, ville som en fire-årig barn til en imaginær ven. Være alvorlige. Mens du taler til din karakter, du kan opdage mange vigtige ting om dem, såsom tale manerer og den måde de tænker, uden at tvinge det. De vil komme ud af den karakter naturligt, og derfor lyde naturligt, når man skriver.
 8. 8
  Opret figurens udseende, baggrund og personlighed. Afslut konkretiserer din karakter, så du kan tage alle de noter, du har at gøre, og sætte dem ind i en enklere karakter ark.

Tips

 • Gør som mange af disse, som du kan. Gør dem for hver karakter i din verden. To grunde: én, får du bedre til at skabe figurer, som du skabe karakterer, to, kan dine bipersoner gøres til store foretagender hvis historien kræver det.
 • Definition af særhed: en karakteristisk, vane, manierismen eller lignende, der er særegne for et individ.
 • Tage tingene lidt ad gangen. Vende tingene i mundrette portioner, så du ikke overvældet af tanken om, at du er nødt til at oprette den mand, der vil redde verden.
 • Se dine venner til ideer om idiosynkrasier, mangler, skatte, og Banes.
 • En anden note, kan disse gøres for ting, der ikke menneskelige, eller endda animere. Du kan gøre en af ​​disse for en planet, et skib, en by, et palæ, stort set alt.

Advarsler

 • Giv ikke op! Det kræver øvelse at få god til at skrive, ligesom alt andet.
 • Hold dine karakterer i overensstemmelse med hinanden, verden omkring dem, og sig selv.
 • Undgå lager figurer og karakter klichéer ved at give din karaktertræk, der ikke ligefrem tilføje op (men der må være en grund til alt). Et eksempel på en bestand karakter ville være en arrogant ryk eller passivt akavet rod af en person.
 • Som altid, ikke plagiere arbejde. Du kan basere en karakter ud af en berømt én, men du er nødt til at finde måder at gøre denne karakter din egen.
 • Tving aldrig et tegn til at ændre sig til det plot. Hvis du gør det, kan det tegn kommer ud akavet, tvang eller urealistisk. Det er vigtigt at behandle din karakter som en virkelig person.