Wkodk

Hvordan at overbevise nogen om noget

Evnen gør andre mener, hvad du mener er vigtigt for succes i mange områder. Der er ofte en fin linje mellem overbevisende somebody dine synspunkter er gyldige og ikke irriterende dem. I denne Google vil vi se på nogle af de teknikker, du kan bruge, hvis du ønsker at overbevise en anden person til at tro, hvad du mener.

Steps

Hvordan at overbevise nogen om noget. Engager personen høfligt.
Hvordan at overbevise nogen om noget. Engager personen høfligt.
 1. 1
  Gør hjemmearbejde. Sørg for at du forstår dit eget synspunkt. Hvis du vil forsøge at overbevise nogen, at Eiffeltårnet er højere end Frihedsgudinden, finde ud af de faktiske forhold først, ikke gøre antagelser. Lad dem ikke gå tilbage og bevise dig forkert.
 2. 2
  Lære feltet. For visse områder, du bliver nødt til at vide mere end bare fakta, som nogle emner er subjektive. For eksempel, hvis du ønskede at overbevise nogen, at Frihedsgudinden var pænere end Eiffeltårnet bliver nødt til at vide nok af om arkitektur og æstetik at skændes om dette emne, samt de faktiske forhold, ligesom hvor højt de er. Hvis du sælger noget, som en bil, vil du nødt til at vide alt der er at vide om den bil, du sælger. Ligeledes vil du nødt til at vide alt om de andre biler, der er i konkurrence med dit køretøj.
 3. 3
  Engager personen høfligt. Bevar øjenkontakt hvor det er muligt, men ikke være irriterende om det.
 4. 4
  Skabe gensidig respekt. Du vil aldrig overbevise nogen om noget, hvis de mener, at du ikke respekterer dem, så viser den person, du respekterer dem, og være god nok til at vinde deres respekt.
 5. 5
  Vinde tillid. At overbevise folk om de fleste ting, du får brug for deres tillid. De behøver ikke at stole på dig som person, men de behøver stole på, at hvad du siger giver mening, at du kender din "ting". Den bedste måde at gøre dette på er at gøre dit hjemmearbejde og feltarbejde, den måde du ved en masse om emnet.
 6. 6
  Lyt omhyggeligt til, hvad din debat partner har at sige. Reager omtanke for deres synspunkt.
 7. 7
  Når du kan, back op, hvad du siger med reelle fakta. Liggende vil kun overbevise nogen, indtil de finder ud af om den løgn, så vil du aldrig være i stand til at overbevise dem om noget igen.
 8. 8
  Vær villig til at blive overbevist. Sommetider acceptere ét point fra den anden person og vise, at du kan ændre dit sind, når du er forkert, vil hjælpe dem til at være de samme, og ændre deres mening om det emne, du holder af.
 9. 9
  Øv aktiv. Aktiv lytning hjælper dig styre en samtale og holder det på sporet. Aktiv lytning teknikker kan nævnes:
  • Non-verbal feedback. Nikke som de andre samtaler mv
  • Parafrase hvad den anden person har sagt sørge for du forstår det.
 10. 10
  Sørg for at du forstår den andens indvendinger og reagere på dem på en intelligent måde.
 11. 11
  Hold på vagt om din tro, men altid med respekt for andres overbevisning. Forklar hvorfor din tro er vigtigt for dig.
 12. 12
  Forstå den anden persons bevæggrunde. Hvis du ved, hvad en anden person ønsker, er du mere tilbøjelige til at være i stand til at give det til dem.
 13. 13
  Omformulere dine overbevisninger på en måde, at den anden person er bedre i stand til at forstå.
 14. 14
  Opfølgning. Stil spørgsmål for at sikre den anden person forstår deres nye synspunkter helt.

Tips

 • Aldrig miste din cool. Intet mangler overbevisning mere end en rablende idiot.
 • Altid være venlig og respektfuld selv hvis den anden person ikke ændre deres mening.
 • For at holde øje en menneskemængde udvalgte personer i publikum og holde deres øjne på-og-off gennem din præsentation.
 • Køb og læse nogle bøger om salgsteknikker.
 • Overbevisninger falme. Du tror måske du har ændret nogens sind, men finder, at der i en dag eller to, måske en uge, er de helt tilbage til hvor de var før.
 • Kjole til succes, kan du ikke sælge noget uden at se succes.

Advarsler

 • Nogle mennesker vil aldrig ændre deres synspunkter eller overbevisninger, og det er deres ret. De har ret til at være forkert (eller højre i nogle tilfælde).