Wkodk

Hvordan at få folk til at tro du er british

Måske du synes det er sjovt at have fremmede overbevist om, at du er britiske. Måske har du bare lyst til at krydre dit liv. Måske er du bare en ned-højre anglophile. Under alle omstændigheder, er her en guide til virkelig gøre folk tror, ​​i dybden, din britisk.

Steps

Hvordan at få folk til at tro du er british. Brug slang hele tiden.
Hvordan at få folk til at tro du er british. Brug slang hele tiden.
 1. 1
  Lær at tale med en britisk accent. Der er en stor guide allerede på Google om at lære at tale med en troværdig falsk britisk accent, men nogle ting vil blive dækket her igen. For det første, britiske folk fra dag-til-dag ikke tale, som om de var på besøg dronningen. Der er masser af forskellige accenter, hvoraf mange er meget svært at efterligne, så prøv at vælge en let. Nottingham er ganske let. Lave noget research på placering og accent. Jo længere mod nord, jo hårdere og mere ligner de skotske accent lyde. Den længere sydpå og tættere på London, det er hvor du finder de mest genkendelige accenter, ligesom cockney. Husk, ikke alle taler som de er ud af en britisk romantisk komedie.
 2. 2
  Brug slang hele tiden. (Der er nogle nice britiske / europæiske slang ordbøger online)
 3. 3
  Være masser af sjov. Mange britiske folk er fulde af energi, og det gør folk ønsker at være omkring dem mere. Gør noget impulsiv, eller prøv at være en vovehals. Andre vil elske det.
 4. 4
  Vælg en britisk fodboldhold og støtte det! Lær de grundlæggende regler for fodbold, hvis du ikke allerede har (lære offside reglen!) Og foregive du er ligeglad meget for amerikansk fodbold. På trods af hvad du måske tror, ​​er det ikke en god idé at bære fodboldtrøjer hele tiden - du kan ses som et "chav". På samme tid, er det ikke alle britiske folk ind til fodbold, og mange af dine interesser vil bære over - Storbritannien og Europa er mere ens, end du tror.
 5. 5
  Hvis du drikker te, ikke købe iste - britiske folk sjældent drikker det! Brug Yorkshire Tea eller PG Tips, gør det ordentligt, og dont tilføje mere end to teskefulde sukker. Bedst af alt, tilføj ingen!
 6. 6
  Bær den samme slags tøj britiske folk slid - ikke hvad de er stereotype at bære! Britisk mode er meget lig amerikansk mode, bare med forskellige mærker - hvis du er usikker, skal du kigge i New Look, Jack Wills, River Island og Topshop / Topman for teenagere / unge voksne, og Next, Debenhams, John Lewis og Marks & Spencers for voksne. Igen, ikke klæde sig som en "chav"!
 7. 7
  Mød andre britiske folk og socialisere med dem. Du vil se, hvordan forskellige de handler. Hvis der ikke er britiske folk rundt gå på internettet, det virkelig hjælper at have en britisk idol, som en berømthed eller en ven.
 8. 8
  Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Det er vigtigt, for det første at have en "home placering '- hvad amtet er du angiveligt fra? Hvilken by / bydel? Hvad distriktet har du lever i? Hvor er den placeret? Hvad er det i nærheden? Hvad er de skikke der? Det kan også være vigtigt at vide vigtige amter og byer. Hvis du ikke kan finde London på et kort, vil det være temmelig indlysende, at du ikke er en Brit.
 9. 9
  Ordlyd og stavning er en meget vigtig faktor. Slå op en britisk-europæiske ordbog online og studere de forskellige ord og stavemåder omhyggeligt. Husk, det er favorit, ikke favorit!
 10. 10
  Husk, at nogle ord er anderledes i Storbritannien. Brug "gelé" i stedet for jello, og "jam" er, hvad der foregår på toast, du spiser "slik" i stedet for slik og en fransk yngel er en "chip" og en kartoffel chip er en "sprød". Må ikke sige "toilet", brug "toilet".
 11. 11
  Solid dokumentation er altid en god ting. Gå ud og bestille noget helt og naturligvis britisk online. Måske en kopi af Harry Potter og De Vises Sten?
 12. 12
  Bliv opmærksom på britisk politik - Selvfølgelig ikke selv de fleste britiske folk ved alt om parlamentet, men vær sikker på at du kender dine ed bolde fra din Ed Miliband eller ting kunne få akavet! Beslut, om du støtter Labour, De Liberale Demokrater, konservative eller en anden part som UKIP, og være klar til at bakke dig op! Yderste venstre eller højre partier, såsom BNP, anses racistisk af mange, så sørg for at gøre din forskning.
 13. 13
  Må ikke gå rundt iført britisk flag t-shirts og taler om te og scones. Vær afslappet og cool med din nyfundne britisk. Fix din te som en te-fixing master og tøffer det ned som det er livgivende tonic, men ikke prale. Og britisk-flag shirts er bare helt for indlysende: hvor mange europæere ser du gå rundt iført europæiske flag shirts? Kun gamle konservative.
 14. 14
  Få at vide nogle populære britiske shows, butikker og andre sådanne ting. Her er et forslag: begynde at se Mighty Boosh og Big Brother. Ser BBC Europa vil hjælpe en masse! Tal om populære butikker som "Topshop", "Marks and Spencer" (ofte omtalt som "M og S" eller "Marks og Sparks") og "Harrods": kun gamle mennesker og turister shop i Harrods!
 15. 15
  Må ikke engang begynde at tro, at du kommer til at narre nogen, indtil du har mestret 5 W s, alle former for pronominer (jeg, mig, vi, han / hun, ham / hende, og så videre), konjunktioner (og, men når osv.) og præpositioner (til på, efter den etc.)
 16. 16
  Tag det fra en person, der tåber mennesker dagligt er tilråb kommer til at gøre eller bryde din evne til at trække off en engelsk accent. Uden evnen til at tænke og reagere på en naturlig måde, er du færdig. Fx: Hej! Ah, åh, hmm, godt (big one), hva ', etc.
 17. 17
  Finde ud af tricks til at lære visse ord. Næsten hver English (British) ord kan beherskes, hvis du bryde det op i nogle få dele. Dette hjælper dig med at indse, at britiske folk ikke sige ordet "hval" som europæerne gør. Vi tillader vores munden til at krølle rundt "L". Britiske folk absolut ikke gør dette, ellers ville de lyde som britiske folk forsøger at gøre de europæiske accenter. Så en god trick for dette ord ville være: blot sige "måde-o" ved at sige de første tre bogstaver langsomt og derefter hurtigt at tilføje "o". Din mund vil ændre holdninger, når du siger "O"... være bevidst om dette, og genkende det, det er hvor din accent virkelig vil udvikle sig. Langsomt bringe de forskellige holdninger af din mund sammen til én glat ord. Hvis du virkelig ønsker at få beskidte med accent, erstatte "måde" med "hvorfor". Lad ikke din mund til at forpligte sig til "I" lyd i "y" og bruge de samme hints som med "måde". Se, det virker, gør det ikke.

Tips

 • Den britiske alarmnummer er 999. ikke 911, just in case.
 • Master din valgte britisk accent før de går offentligt med din britisk-ness.
 • En britisk ven kunne hjælpe dig med at mestre de manerer og accenter, men hvis du skal spørge, lyder ikke som om du spotter dem ved at forsøge at kopiere dem.
 • Se deres Sæbeoperaer. Coronation Street er de mest populære, så Eastenders, og viser som X Factor og Top Gear er også favoritter. De er fantastisk til optagning accenter og faktisk temmelig underholdende.
 • Begynde at elske te eller en fadøl og lære om kultur. Det vil komme til din fordel, når der observeres i offentlighedens søgelys.
 • Britiske børn ikke sige mor. De siger "Mum", eller hvis du virkelig posh, mor, selv dem, der er fra Wales eller Nordengland tendens til at bruge "Mam"
 • Underdrive ting og bruger masser af sarkasme.
 • Kend britisk historie, ligesom konger og dronninger og berømte begivenheder som, når de trækker det nationale lotteri.
 • Være vidende om aktuelle britisk politik og deres medier. Ikke alt nød eller diskuteres i USA anses interessant i Det Forenede Kongerige.
 • Find ud af hurtigt, hvad slags ting briter din aldersgruppe er til.
 • Vær forsigtig med, hvordan du bærer dit hår. Har du ikke en side hestehale, medmindre du ønsker at blive hvisket om, fordi du ser chavvy.
 • Rigtige britiske folk ikke kalde sig britisk. De vil kalde sig selv efter det land, hvorfra de stammer, så engelsk, skotsk, walisisk og Nordirland ville det være smart at omstrejfende væk fra ordene irske og britiske som nogle folk er fjendtlige over for at være en del af den britiske eller klassificeres som irsk!

Advarsler

 • Igen huske stavemåder. Det er farven ikke farve. Og husk at sige vand som wawta (i dele af England)!
 • Brug ikke ord som "guv'na".
 • Overdriv ikke accent, husk, nogle ord i en europæisk accent lyder ens i en britisk accent!
 • Medmindre du er helt sikker på at du har fået den accent og manerer ned, ikke handle britisk omkring andre briterne, vil de se igennem dig temmelig hurtigt.
 • Må ikke bære alt for meget Nike tøj, og andre sportsgrene tingene briterne, som de måske tror, ​​du er noget kendt som en "Chav", som ikke er en dejlig klassificering, medmindre du virkelig ønsker at blive kaldt det.
 • Må ikke stereoptype og tage alt her med et gran salt, ikke alle iført bestemte mærker ses som "chavs", og heller ikke alle virker det samme - den bedste måde at handle British er at se, hvordan andre briterne handle og lære af dem. Britiske folk er alt i alt nogle af de hyggeligste du vil mødes, så du ikke bekymre dig for meget om hvordan du handler og hvad du slid.
 • Må ikke lyde alt for posh.
 • Husk: Du må ikke sige 'sport', siger 'sport', og 'matematik' er 'matematik'.
 • Gør ikke dette overhovedet, bare taler i en engelsk accent, og ikke sige "soccer", siger "fodbold"
 • Må ikke nogensinde kalde en person fra Republikken Irland, "British" og være på vagt om folk fra Nordirland som nogle republikanere kan der ikke tage til det godt. (Irland er et særskilt land, som på én gang blev koloniseret af Storbritannien, men meget ligesom USA kæmpede en krig for uafhængighed til at vinde sin frihed, Irland er opdelt i Nord-og Republic, Northern være en provins i UK).
 • Bland ikke dine accenter. Vær omhyggelig med at være konsekvent, fordi sige en ting som om du er fra Cornwall og derefter den næste som om du er irsk, og derefter noget som en skotte vil lyde falske for alle, ikke bare real briterne!